VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Rechtshulp

Problemen met je huisbaas? Betaal je een te hoge huur? Ruzie met je werkgever? Ben je het niet eens met de examencommissie? Bij dit soort problemen en talrijke andere juridische kwesties kan VIDIUS Rechtshulp je gratis helpen. Je krijgt gegarandeerd binnen één week antwoord.

Een enthousiast team van rechtenstudenten staat klaar om jou te vertellen hoe het zit met jouw rechten als student. Met korte vragen kun je VIDIUS Rechtshulp tijdens openingstijden bellen. Mocht je een meer ingewikkelde vraag hebben, stuur dan een e-mail. Het kan zijn dat een van onze juridisch adviseurs jou belt om een afspraak te maken. Vermeld daarom altijd je telefoonnummer in je mail.

Met alle juridische vragen en problemen kun je gratis terecht bij VIDIUS Rechtshulp. Rechtsgebieden waar VIDIUS je mee kan helpen zijn onder andere huurrecht, arbeidsrecht, onderwijsrecht en problemen met DUO. Wanneer je op de Hogeschool Utrecht of Universiteit Utrecht tegen zaken aanloopt, kunnen onze adviseurs jou ook verder helpen. Ben je het bijvoorbeeld niet eens met de gang van zaken binnen het onderwijs dat jij volgt, neem dan snel contact op!

Ten slotte kunnen ook studenten- en studieverenigingen bij ons terecht voor allerhande juridische vraagstukken en problemen.

Aarzel niet want je hebt recht op meer dan je denkt!

Openingstijden

Ma: 15:00 – 17:00 uur
Di: 15:00 – 17:00 uur
Wo: 15:00 – 17:00 uur
Do: 15:00 – 17:00 uur
Vr:  15:00 – 17:00 uur

Contact

VIDIUS Rechtshulp
Achter Sint Pieter 25
3512 HR Utrecht

Telefoon: 030 – 253 22 53
E-mail: rechtshulp@vidius.nl

Disclaimer

VIDIUS Rechtshulp is een studentenorganisatie die op geen enkele manier aansprakelijk is voor de gevolgen van de gegeven adviezen, bezwaar- of beroepschriften of dagvaardingen.