V1DIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Nacht van de Professoren

Nacht van de Professoren 2017!

De Nacht van de Professoren is een uniek feest en het enige feest dat VIDIUS organiseert! Tijdens de Nacht van de Professoren kruipen een aantal docenten, professoren of hoogleraren uit hun comfortzone en achter de draaitafels! De afgelopen jaren was dit feest een groot succes, waar zowel de professoren als de aanwezigen erg over te spreken waren. Tijdens de NvdP worden ook VIDIUS Awards uitgereikt, de prijzen voor beste studentbestuurder en medezeggenschapper op de UU en de HU. Feestelijkheid en gezelligheid alom dus, om de actieve student en de professor eens in de schijnwerper te zetten.

Het feest zal dit jaar begin mei plaatsvinden. Houd de Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates: https://www.facebook.com/nachtvandeprofessoren/

VIDIUS Awards

De VIDIUS Awards zijn prijzen die uitgereikt worden door VIDIUS om studenten die het afgelopen jaar veel hebben bijgedragen aan de studentgemeenschap in het zonnetje te zetten. Dit jaar zijn de volgende prijzen te verkrijgen:

  • Beste studentbestuurder op de Universiteit Utrecht
  • Beste studentbestuurder op de Hogeschool Utrecht
  • Beste medezeggenschapper op de Universiteit Utrecht
  • Beste medezeggenschapper op de Hogeschool Utrecht

 

 

Docent aandragen

Op het Nacht van de Professoren feest is de docent de gangmaker. Studieverenigingen kunnen vanaf nu een docent aandragen als DJ voor het feest! Wie is de coolste/hipste docent van jouw opleiding? Of wil je juist die stoffige oude man eens los zien gaan? Geef hem of haar op door te mailen naar nachtvandeprofessoren@gmail.com.

Commissie

De NvdP-commissie van 2017 bestaat uit de volgende mensen:

  • Iris Schröder (voorzitter)
  • Ruby Pel
  • Pim Hopmans
  • Marjolein Joosten

 

NvdP 2016 + foto’s

Op 3 mei 2016 organiseerde VIDIUS voor de derde keer de Nacht van de Professoren. Tijdens dit feest staan professoren van de Universiteit Utrecht, de Hogeschool Utrecht en de Hogeschool van de Kunsten Utrecht achter de draaitafel en draaien zij hun favoriete muziek. Wij hebben genoten van een fantastisch feestje met jullie!

De foto’s van deze mooie avond vind je verder naar beneden op deze pagina. Ook werden de VIDIUS Awards uitgereikt voor de beste studentbestuurder en de beste studentmedezeggenschapper.

Van harte gefeliciteerd
Tessa Speelman en Carlien Ostermeier
Beste studentbestuurder en studentmedezeggenschapper 2016

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bedankt voor de leuke avond, we zien jullie graag volgend jaar terug! Geniet nog even na met het kijken van de foto’s van de Nacht van de Professoren 2016. Aan alle aanwezigen en natuurlijk vooral onze professoren: bedankt!

[Best_Wordpress_Gallery id=”1″ gal_title=”Nacht van de Professoren”]