V1DIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

VIDIUS Trainingen

VIDIUS biedt trainingen en trainingsdagen aan studentbestuurders en studentmedezeggenschappers in Utrecht. Dit doen we in samenwerking met Trainingen op Maat, het trainingsbureau van de Landelijke Studentenvakbond. De intentie van VIDIUS  is om met deze trainingen iedere actieve student te versterken. Ook de betaling is op maat, zodat iedere organisatie getraind kan worden.

Alle trainers hebben ervaring opgedaan in een studentenorganisatie of binnen de medezeggenschap. Ook volgt iedere trainer een interne opleiding: zo combineren wij onze ervaring en expertise met goede en inspirerende trainingen. Elke training kent een interactieve aanpak en gaat uit van de input en vragen van de deelnemers.

Voor iedere aanvraag wordt in goed overleg een uniek programma ontwikkeld, afhankelijk van de leervraag en de doelgroep. Op deze manier is geen training hetzelfde. Een gemiddelde training duurt meestal 2 tot 3 uur. Het aanvragen van trainingsdagen of trainingstrajecten waarbij ook organisatorisch ondersteuning wordt geboden, is ook mogelijk. Heb je een idee voor een serie trainingen of een specifiek trainingstraject voor een bestuur, raad of commissie en je weet nog niet zo goed hoe je dit moet aanpakken of wie je hiervoor kan vragen, neem dan gerust contact op met VIDIUS Trainingen.

 

Tarief

VIDIUS Trainingen vraagt voor trainingen een vergoeding naar draagkracht van de organisatie en tevredenheid over de training. De kosten voor deze training zijn voor de opleiding en de ondersteuning van de trainers en de draaikosten van Trainingen op Maat. Mocht je een indicatie willen van mogelijke kosten, kun je contact opnemen met trainingen@lsvb.nl.

Wil je een training aanvragen? Vul onderstaand formulier in!