V1DIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

VIDIUS Zaalreservering

Alle erkende Utrechtse studentenorganisaties geallieerd aan de Universiteit Utrecht kunnen kosteloos gebruik maken van de vergaderzalen in Pnyx (Achter Sint Pieter 25). Deze vergaderzalen bevinden zich op de begane grond en worden gebruikt voor vergaderingen, lezingen en dergelijke.

Er zijn drie vergaderzalen beschikbaar:

– De Grote Zaal (kamer 002, voor ongeveer vijfentwintig personen)
– De Kleine Zaal (kamer 006, voor ongeveer tien personen)
– De Tuinkamer (kamer 001, voor ongeveer twintig personen)

De zalen zijn niet bedoeld voor activiteiten die geluidsoverlast veroorzaken, zoals koorrepetities, borrels of feesten, toneelrecepties, wijnproeverijen, dansworkshops en dergelijke. Zorg er voor dat de zalen netjes worden achtergelaten en dat stoelen en tafels weer in de oorspronkelijke opstelling worden teruggezet. Het is niet toegestaan om meubilair uit de vergaderruimtes of uit het pand te verwijderen. Het is ook niet toegestaan in de vergaderruimtes te roken of te eten.

Klik hier om de volledig handleiding en huisregels van Pnyx te lezen.

Om een zaal te kunnen reserveren moet er gemaild worden naar pnyxportier@uu.nl. Zij zullen vervolgens de de reservering bevestigen of afwijzen  per mail.

ALLE RESERVERINGEN DIE AL MAANDEN GELEDEN ZIJN GEMAAKT, ZIJN VERDWENEN DOOR PROBLEMEN MET HET ZAALRESERVERINGSYSTEEM. OM ZEKER VAN EEN RESERVERING TE ZIJN IS HET AAN TE RADEN OM NOGMAALS TE MAILEN.