V1DIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Comité van Aanbeveling

Ons Comité van Aanbeveling bestaat uit een aantal belangrijke partners die hun naam hebben verbonden aan VIDIUS studentenunie.

Jan van Zanen

Jan van Zanen

Sinds 1 januari 2014 is Jan Hendrikus Cornelis van Zanen burgemeester van Utrecht. Utrecht is niet nieuw voor hem. Van 1990 tot 2002 was hij gemeenteraadslid en wethouder in de Domstad.

 

Prof. dr. Bert van der Zwaan

Bert van der Zwaan

Den heer van der Zwaan is rector magnificus van de Universiteit Utrecht. Hiervoor was hij decaan van de faculteit Geowetenschappen aan dezelfde universiteit. Als belangrijk persoon binnen de academische wereld heeft hij een groot hart voor studenten en het onderwijs.

 

Jan Bogerd

Jan Bogerd is sinds januari 2009 lid van het College van Bestuur van de Hogeschool Utrecht (HU) en daar inmiddels sinds september 2015 voorzitter van. Van docent in het mbo tot aan faculteitsdirecteur op het hbo: hij heeft het allemaal gedaan en daarmee een grote passie voor het onderwijs ontwikkeld.

 

Prof. dr. Pieter Hooijmeijer

Pieter Hooijmeijer

De heer Hooimeijer is Hoogleraar Sociale Geografie & Demografie aan de Universiteit Utrecht. Zijn expertise ligt op het snijvlak van ruimtelijke, maatschappelijke en bevolkingsvraagstukken. Daarnaast was hij een grote inspiratiebron voor het rapport over huisvesting in 2009 van USF Studentenbelangen en daarmee belangrijk persoon in de geschiedenis van VIDIUS.

 

Geri Bonhof

Geri Bonhof

Van september 2003 tot september 2015 was mevrouw Bonhof voorzitter van het College van Bestuur van Hogeschool Utrecht (HU). Daarnaast was zij tot maart 2012 vicevoorzitter van de HBO-Raad, de belangenvereniging van Nederlandse hogescholen. Haar visie en krachtige verschijning zijn voor ons een voorbeeld.