VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Activiteiten agenda mei en juni 2023

In mei en juni organiseren we een tal van activiteiten met allemaal een ander thema. Hierbij een overzicht wat er zal komen, zet de data alvast in je agenda en houd de socials (en mail voor leden) goed in de gaten voor extra informatie! Sommige activiteiten zijn alleen voor leden en/of bestuurders van onze lidorganisaties dit staat er dan bij vermeld.

Mei

Week van Inclusie

8 t/m 12 mei

Deze week geven we aandacht aan thema’s rondom gelijkheid, diversiteit en inclusie.

MenstuWeek

15 t/m 20 mei

Georganiseerd door Periodic, Utrechtse studenten en ons! Deze week staat in teken van menstruatiearmoede. Op de donderdag organiseren wij een gezellige en creatieve activiteit.

VIDIUS borrel

19 mei om 20:00 bij ’t Gras van de Buren.

Borrel voor leden en bestuursleden van lidorganisaties van VIDIUS. Eerste drankje is van ons.

Week van de Utrechtse huisbaas

22 t/m 26 mei

Een week die in het teken staat van jouw woonsituatie met leuke activiteiten zoals rond huurrechten, er worden plaatjes uitgedeeld en een prijsuitreiking met een een prijzen pot van €800,-!

Juni

Nacht van de Professoren

1 juni

Het feest waarbij studenten samen komen! Bestuursleden, medezeggenschappers en studenten in het zonnetje worden gezet. Er worden prijzen uitgedeeld en gedanst op de heerlijkste muziek.

Algemene Vergadering

15 mei

Alleen voor leden en bestuurders van lidorganisaties van VIDIUS. Tijdens deze AV wordt er onder andere gestemd over het KB.

VIDIUS bestuurders borrel

20 juni

Alleen voor bestuurders van VIDIUS lidorganisaties. Om samen als bestuurders het bestuursjaar af te sluiten. Trek nog eens je bestuurskleding aan en wens elkaar een fijne zomer.

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief