VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Bedankt, namens bestuur 10

Beste leden,

Het zit er weer op.

Sinds afgelopen vrijdag zijn wij officieel geen bestuur meer. Het was een jaar vol overleggen, vergaderingen en dossiers pluizen, in contact blijven met de studentengemeenschap en ons vastbijten in onderwerpen die ons aan het hart gaan. Het was niet altijd even makkelijk en ging niet altijd vanzelf. Natuurlijk hadden ook wij toch gehoopt op iets meer borrels maar we kunnen terugkijken op een mooi, gezellig en bovendien geslaagd jaar. Een jaar waar wij samen niet alleen veel hebben geleerd, maar ook hebben genoten. Het bracht ons niet alleen wijze lessen, maar ook een hechte vriendschap met elkaar. Ook hiervoor zijn wij dankbaar.

Het was, zoals voorspeld, inderdaad een bijzonder jaar. Dat was echter niet alleen vanwege corona. Noch waren het de online overleggen met de burgemeester, wethouders, bestuurders van de universiteit en voorzitters van de hogeschool. Het was vooral een bijzonder jaar door jullie.
Aan iedereen die VIDIUS het afgelopen jaar bijgestaan heeft een hartelijk dankjewel. Hoewel we afscheid van jullie nemen als bestuur zullen we dat niet als persoon doen. Aan het nieuwe bestuur wensen wij al het succes toe. Het waardig opvolgen van ons bestuur is natuurlijk geen makkelijke klus, maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat ze dat waar kunnen maken.

Met vriendelijke groet,

Stan, Ruben, Linda, Natalie en Melanie

Het 10e bestuur der VIDIUS studentenunie

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief