VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Bestuur VIDIUS studentenunie gewisseld

Utrecht – Op 28 augustus 2018 is tijdens een ceremoniële wissel het stokje overgedragen aan het achtste bestuur van VIDIUS. Tijn Tas (Voorzitter), Loes van den Bekerom (Secretaris), Brechje Muntz (Penningmeester), Eef Brands (Vicevoorzitter) en Rob van den Enk (Algemeen Bestuurslid) zullen aankomend jaar de belangen van de Utrechtse student behartigen. Het nieuwe bestuur zal zich komend jaar voor Utrecht als studentenstad inzetten. Tijn: “Als VIDIUS zijn wij zichtbaar en strijdbaar bezig om zaken waar de Utrechtse student mee kampt, zoals de psychologische en mentale druk die zij ervaren, te bestrijden.”

De nieuwe voorzitter van VIDIUS is Tijn Tas (22). Hij studeerde Rechtsgeleerdheid en heeft zijn master Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht afgerond. Tijn heeft eerdere bestuurservaring opgedaan als penningmeester bij TC de Uithof.

Loes van den Bekerom (23) vervult de functie van secretaris. Zij heeft de bachelors Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht en de PABO aan de Hogeschool van Nijmegen afgerond. Loes heeft tijdens haar studie ervaring opgedaan binnen verschillende commissies.

Brechje Muntz (23) wordt de nieuwe penningmeester. Zij studeert Liberal Arts and Sciences aan de Universiteit Utrecht. Brechje zat in de programmacommissie voor de Liberal Education Student Conference. Binnen haar studie specialiseert zij zich op onderwijskundig kennisgebied.

De nieuwe vicevoorzitter is Eef Brands (23). Zij heeft de bachelor Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht afgerond. Eef is actief geweest bij DWARS en heeft veelzijdig commissie ervaring opgedaan binnen haar studie(vereniging).

Rob van den Enk (22) zal zich als algemeen bestuurslid in gaan zetten. Rob studeert International Communication & Media aan de Hogeschool Utrecht. Rob heeft eerdere bestuurservaring opgedaan als voorzitter bij studievereniging Escape.

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief