VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Borrelen bij Café Joost of Bar Josefien

Op zoek naar een plek waar je perfecte borrels kunt organiseren voor jouw vereniging? Ga dan naar Café Joost of Bar Josefien! Beide locaties zijn uitsluitend te reserveren voor besloten groepen, waardoor je de locatie helemaal tot jouw beschikking hebt. Ideaal dus voor een vaste borrelavond, activiteiten, een ALV of het organiseren van een feest.

 

Café Joost

Café Joost biedt de allure van een bruin café en is met 27m2 het kleinste café in Utrecht. In het café passen maximaal 55 personen, maar met minder is het al snel gezellig. Verschillende studieverenigingen , sportteams en disputen weten Café Joost al te vinden. Veel gezelschappen hebben een vaste borrelavond in Café Joost.

 

Bar Josefien

Vanaf augustus 2019 is er een nieuwe locatie geopend! Bar Josefien is een bruin (feest) café en is geschikt voor groepen tot maximaal 100 personen. Door de grotere ruimte is deze locatie zeer geschikt voor grotere evenementen, zoals borrels of feesten!

 

Wist je dat je ook bierproeverijen, walking dinner's, presentaties en pubquizen kunt (laten) organiseren op deze locaties? Meer weten? Bekijk de website van Café Joost of Bar Josefien, stuur een mail naar barman Jelte op jelte@cafejoost.nl of geef hem een belletje (via 06 5558 1597)!

 

De voordelen zijn mogelijk met een kortingscode. Deze code is hier te vinden op ons Via VIDIUS platform. Alle verenigingen hebben hiervan inlogdetails. Geen gegevens? Stuur ons een mailtje.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief