VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Borrelen bij Café Joost

Op zoek naar een plek waar je perfecte borrels kunt organiseren voor jouw vereniging? Café Joost biedt de allure van een bruin café, welke je helemaal tot jouw beschikking hebt. Ideaal dus voor een vaste borrelavond, een ALV of het organiseren van een feest.

Café Joost is met 27m2 het kleinste café in Utrecht. Het is uitsluitend te reserveren voor besloten groepen. In het café passen maximaal 55 personen, maar met minder is het al snel gezellig. Verschillende studievereniging, sportteams en disputen weten Cafe Joost al te vinden. Veel gezelschappen hebben een vaste borrelavond in Cafe Joost.

Wist je dat je ook bierproeverijen, presentaties en pubquizen kunt (laten) organiseren in dit cafe. Meer weten? Bekijk de website, Stuur een mail naar barman Jelte op jelte@cafejoost.nl of geef hem een belletje: 06 5558 1597

Speciale deal voor leden

De voordelen zijn mogelijk met een kortingscode. Deze code is hier te vinden op ons Via VIDIUS platform. Alle verenigingen hebben hiervan inlogdetails. Geen gegevens? Stuur ons een mailtje.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief