VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Even voorstellen: Nieuwe bestuursleden (bestuur 12)

In de Algemene Vergadering van 15 december zijn onderstaande toppers ingestemd als secretaris en algemeen bestuurslid. Aankomend studiejaar zullen zij de belangen van de Utrechtse studenten behartigen en bestuur 12 aanvullen. We kunnen nu eindelijk zeggen dat bestuur 12 compleet is! In deze blog stellen ze zich graag even voor!

Hoi allemaal, ik ben Indy Schoenmakers en ik ben sinds vorige week de nieuwe secretaris van VIDIUS. Naast mijn secretaris taken zet ik me in voor de portefeuilles Zorg, Inclusie, Actievoering en Beleid. Ik heb net mijn bachelor rechtsgeleerdheid afgerond en ik ga volgend collegejaar beginnen met een master. Daarnaast hou ik van koffie drinken, lezen, allerlei creatieve ondernemingen, plantjes en de kleur roze. Ik hoop veel van jullie snel eens te spreken!

Hey allemaal! Ik ben Janne Koekkoek en ik ben sinds vorige week het nieuwe algemene bestuurslid van VIDIUS. Geboren en getogen in Den Haag maar tegenwoordig mijn hart gevuld met Utrechtse liefde. In mijn bestuursfunctie zet ik me in voor de portefeuilles Duurzaamheid, Onderwijs & Medezeggenschap, UIT-week en Inwerking & Overdracht. Ik ben derdejaars bachelor student bestuurs- en organisatiewetenschappen maar nu natuurlijk voltijds bestuurslid voor VIDIUS. Ik heb ook een beetje een innerlijke boomer, in mijn vrije tijd ben ik graag te vinden als vrijwilliger in een antiquarische boekhandel. Ik lees dan ook graag en ben ook vaak te vinden in musea.

Yason, Lotte en Gijs zullen er voor zorgen dat de meiden zich vanaf moment 1 welkom voelen en volledig worden ingewerkt. Samen maken we bestuur 12 compleet!

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief