VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Knaek

Kneak voor VIDIUS leden

Ook VIDIUS studentenunie deelt Kneak ID's uit voor de individuele leden. Want welke student wilt er geen korting? Daarom hebben wij 50 ID's beschikbaar. Onze leden krijgen via de mail meer informatie.

Knaek is er voor studenten, door studenten! In 28 studentensteden in Nederland en België verzorgen zij een lokaal kortingsaanbod. Dit wordt aangevuld met nationale kortingen en online (cashback)kortingen. De doelstelling van Knaek is om studenten zoveel mogelijk geld te laten besparen met zinvolle kortingen die een collegejaar lang onbeperkt te gebruiken zijn!

De Knaek-studentenkortingen zijn bedoeld voor álle studenten. Om te zorgen dat iedereen snel en eenvoudig van de kortingen gebruik kan maken, gebruiken ze de Knaekapp. Deze app is een digitale kortingspas die de houder recht geeft op alle kortingen die in erin vermeld staan. Ook de kortingen buiten je eigen studentenstad kun je hierin vinden. Om een korting te gebruiken hoef je hem slechts in de app op te zoeken en bij het afrekenen te tonen. Je bent wel verplicht om te bewijzen dat je student bent, bijvoorbeeld door je studenten- of collegekaart te tonen. 99% van de studentenkortingen in de Knaekapp zijn onbeperkt te gebruiken tot het einde van het collegejaar (t/m 31 juli). Aantrekkelijke tijdelijke acties, zetten zij er natuurlijk ook in. De Knaekapp is geschikt voor iOS en Android.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief