VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Loes van den Bekerom – Secretaris

Hoi allemaal,

Vandaag is het mijn beurt om mijzelf voor te stellen. Ik ben Loes van den Bekerom, 23 jaar oud en kom uit Wijchen. In Nijmegen heb ik mijn PABO-diploma behaald. Echter wilde ik graag verder studeren en heb ik afgelopen jaar de bachelor Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht afgerond. Zo ben ik drie jaar geleden in Utrecht terecht gekomen, een stad waar ik al snel van ben gaan houden. Na mijn bestuursjaar zal ik de onderzoeksmaster Social and Health Psychology gaan volgen.

Binnen VIDIUS vervul ik de functie van secretaris. Een functie die goed bij mij past, omdat ik graag het overzicht bewaar. Mijn dagelijkse werkzaamheden worden onder andere aangevuld met de portefeuilles ‘medezeggenschap’ en ‘zorg’. Hierbij heb ik contact met verschillende zorgprofessionals, werknemers van de hoger onderwijsinstellingen en studentleden van de medezeggenschap. Dit zijn portefeuilles waar ik nu al erg veel plezier en voldoening uit haal! Daarnaast draag ik aan het einde van dit bestuursjaar de verantwoordelijkheid voor de sollicitatieprocedure en de inwerking van het nieuwe bestuur. Ik heb er zin in om een hecht team klaar te stomen voor het bestuursjaar!

Naast mijn werkzaamheden voor VIDIUS werk ik twee avonden in de week bij Beers & Barrels in de bediening. Daarnaast hockey ik met veel plezier bij Kampong in een gezellig damesteam. Ik ben vaak in voor een feestje en bezoek in de warmere perioden graag een festival.

Het doet mij goed om mij in te kunnen zetten voor de belangen van de Utrechtse student. Ik kijk uit naar een mooi en leerzaam vervolg van dit jaar! In contact komen of vragen omtrent mijn werkzaamheden? Mail mij dan gerust op loes@vidius.nl. Ik drink graag een kopje koffie met je!

Met vriendelijke groet,

Loes van den Bekerom

Secretaris VIDIUS studentenunie 2018-2019

O.d.z. “Zorg voor de student, zorg voor de toekomst’

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief