VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Nacht van de Professoren

De Nacht van de Professoren (NvdP) is een uniek feest en het enige feest dat VIDIUS organiseert! Tijdens de Nacht van de Professoren kruipen een aantal docenten, professoren of  hoogleraren uit hun comfortzone en achter de draaitafels! Of studenten die kunnen draaien. De afgelopen jaren was dit feest een groot succes, waar zowel de professoren als de aanwezigen erg over te spreken waren. De VIDIUS Awards zijn prijzen die uitgereikt worden door VIDIUS om studenten die het afgelopen jaar veel hebben bijgedragen aan de studentengemeenschap in het zonnetje te zetten. Prijzen zoals Beste Studentbestuurder en Beste Medezeggenschapper en misschien nog wel meer zijn te verkrijgen. Feestelijkheid en gezelligheid alom dus, om de actieve student en de professor eens in de schijnwerper te zetten.

Wij zijn dit jaar nog opzoek naar een jury om de prijzen uit te delen. Heb jij een functie binnen een raad, studievereniging, studentenvereniging, etc. en lijkt het jou leuk om deel te nemen als jury? Stuur een mailtje naar bestuur@vidius.nl.

Voor dit evenement zijn wij ook nog opzoek naar leden voor in de werkgroep, lijkt jou het leuk om dit feest te organiseren? Dan zoeken wij jou! Bekijk hier de vacature.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief