VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Yes-Trips

Op zoek naar epic evenementen door heel Europa? Dan ben je bij onze partner Yes-Trips aan het juiste adres! Y(oung) E(pic) S(tudent)-Trips is dé expert in het organiseren van onvergetelijke (en betaalbare) trips naar evenementen die iedereen ooit moet hebben meegemaakt.

Een te gekke boottocht tijdens Koningsdag in Amsterdam, feesten in de straten van Keulen met Carnaval en meer bier in München op Oktoberfest dan je je ooit kunt voorstellen zijn slechts een paar voorbeelden van epic reizen die ze organiseren! Naast de evenementen worden er ook city trips naar steden zoals Parijs, Berlijn en Praag georganiseerd. Hun enthousiaste survival guides zullen alle culturele must-see’s en natuurlijk ook het nachtleven laten zien. Zij zorgen voor een onvergetelijk avontuur!

De ideale wintersport

Volgende winter slaat we de handen ineen met Yes-Trips om zo de ideale wintersport aan te bieden voor alle verenigingen in Utrecht. Met een uniek concept strijden verschillende verenigingen tegen elkaar om zo gekroond te worden tot koning winter. Tijdens de Big Air Jump of het sneeuwballengevecht kunnen verenigingen zich onderscheiden. Daarnaast kunnen we door met alle verenigingen te reizen natuurlijk veel grotere en leukere feesten organiseren, en zelfs het financiële risico voor verenigingen minimaal maken.

Wil jij meer informatie ontvangen over de reizen die Yes-Trips organiseert of wil jij met jou vereniging op studiereis? Neem dan contact op met yuri@yes-trips.com

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief