VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Solliciteer nu voor het bestuur van 2023/2024

Het is weer mogelijk om te solliciteren voor een bestuursfunctie bij VIDIUS studentenunie. Zie jij jezelf om de tafel zitten met de gemeente, onderwijsinstellingen en huisvesters om de stem van de Utrechtse student te vertegenwoordigen? Zin in een gezellig bestuursjaar waarin je veel verschillende gepassioneerde mensen ontmoet, echt iets kunt betekenen voor de Utrechtse student en je eigen vaardigheden in teamverband volop kunt ontwikkelen? Dan is een bestuursjaar bij VIDIUS iets voor jou!

VIDIUS is de centrale belangenbehartiger voor ruim 65.000 Utrechtse studenten en rond de 120 studentenorganisaties. Dit doet ze bijvoorbeeld door te lobbyen bij onder andere de gemeente, onderwijsinstellingen, huisvesters, regionale openbaar vervoersbedrijven en andere vele partijen waar studenten mee te maken hebben. Daarnaast faciliteert VIDIUS de medezeggenschap op verschillende onderwijsinstellingen, praat ze mee bij de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) over landelijk beleid en probeert ze op allerlei mogelijke manieren het leven voor studenten in Utrecht beter te maken. 

Lijkt dit je wat? Kom naar een informatieavond! 

Informatieavonden

  • 29 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur
  • 6 april van 17.00 uur tot 19.00 uur

Tijdens deze avonden kun je al je vragen kwijt en zal dieper worden ingegaan op de verschillende portefeuilles en onze eigen ervaringen.

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief