VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Sponsorcommissie – leden gezocht!

Word jij hét nieuwe gezicht namens de Utrechtse studentenunie naar organisaties en bedrijven?

VIDIUS studentenunie zoekt nieuwe actieve studenten voor haar sponsorcommissie! VIDIUS is dé centrale belangenbehartiger voor Utrechtse studenten. We zitten om tafel met politieke partijen, ambtenaren, huisvesters, OV-organisaties, zorgverleners, en bedrijven. We zijn een organisatie gerund door studenten, maar wel op professioneel niveau.

 

Als lid van de sponsorcommissie speel je binnen VIDIUS een centrale rol. De commissie is namelijk erg belangrijk voor VIDIUS en de Utrechtse studenten. Door sponsoring en acquisitie ontstaan er mogelijkheden om kortingen te verkrijgen voor activiteiten, individuele studenten of voor onze lidorganisaties. Op deze manier wordt de naamsbekendheid van VIDIUS vergroot. Daarnaast kunnen er door sponsoring meer activiteiten en projecten worden georganiseerd voor de Utrechtse student.

 

Je werkt samen met ervaren commissieleden die veel hebben gedaan op het gebied van sponsoring. Een lid van het bestuur coördineert de activiteiten van de commissie. De commissie heeft veel vrijheid om plannen te bedenken, leuke sponsoren te benaderen en creatief te zijn in het bedenken van nieuwe sponsorinitiatieven. Ook onderhoudt de commissie zelf het contact met de sponsoren.

 

Je gaat namens VIDIUS op zoek naar sponsoren voor de vereniging, maar ook naar leuke aanbiedingen voor studenten en studieverenigingen in Utrecht. Hiermee ben je een belangrijke speler voor de 100 verenigingen die lid zijn van VIDIUS, en voor de 70.000 studenten in de stad!

 

Beschikbaarheid

Je bent beschikbaar voor gemiddeld 2 uur per week: voor vergaderingen en het benaderen van organisaties. We vergaderen 1 keer per drie weken. Daarnaast ben je in staat om snel te reageren op communicatie van de sponsoren.

Gedurende de zomer van 2017 zal de overdracht van de commissie plaatsvinden. Je kan hierbij zelf aangeven of je langer in de commissie wilt blijven.

 

Taken

–     Contact leggen met potentiële sponsors

–     Bouwen en onderhouden van sponsornetwerk, communicatie met sponsoren

–     Het afsluiten van sponsorcontracten, in samenwerking met het bestuur

–     Schrijven van een sponsorplan en bijhouden van een overzicht van organisaties en bedrijven die benaderd zijn.

 

Vragen?

Heb je vragen? Mail gerust naar siebren@vidius.nl. Hij kan je, via mail of onder het genot van een kop koffie, veel vertellen over de commissie.

 
Zie jij jezelf als lid van deze commissie? Stuur dan een mailtje naar siebren@vidius.nl, met daarin je naam en je contactgegevens. We plannen dan een afspraak in!

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief