VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Vacature: algemeen RvT lid

Ben jij afgelopen jaren actief geweest binnen de studentenwereld van Utrecht en wil jij deze ervaringen inzetten om het studentenleven voor iedereen die in Utrecht studeert nóg beter te maken? Dan is deze vacature bij de Raad van Toezicht wellicht wat voor jou!
De Raad van Toezicht (RvT) bestaat op dit moment uit zeven leden en is het toezichthoudend orgaan van VIDIUS studentenunie. De belangrijkste taak van de RvT is toezicht houden op de beleidsmatige en financiële status van de vereniging en haar bestuur.

Gemiddeld vergaderen we met de RvT eens per maand. Soms is dat een vergadering samen met het bestuur, soms is dit met enkel de RvT. Ook zijn we aanwezig op AV’s en zijn we niet vies van een klein drankje na vergaderingen. Binnen de RvT hebben we de verschillende portefeuilles verdeeld die het bestuur ook hanteert (zoals huisvesting, lidorganisaties, ledenbinding, politiek en zorg). Je hoeft dus voor deze functie niet álles al te weten over wat VIDIUS doet, maar met een specifieke achtergrond kan je ook een sterke bijdrage aan de RvT leveren.

De tijdsinvestering in de RvT varieert, maar komt neer op gemiddeld 1-2 uur per week. Het betreft een vrijwillige functie voor twee jaar, waarvoor je door de AV aangesteld wordt. Hiervoor is het noodzakelijk dat je lid bent (of wordt) van VIDIUS.

Lijkt je dit wat? Neem dan gerust eens contact met een van ons op of mail naar raadvantoezicht@vidius.nl . Wij staan er altijd voor open om even te bellen of koffie te drinken om extra toelichting te geven of antwoord te geven op vragen die je wellicht hebt.

We vragen je te reageren op deze functie vóór 26 mei 20:00u.

Groetjes,

Namens de RvT,

Claire Bruls
Jasper Heuer
Jos Zuijderwijk
Martijn Grul
Melanie Pieper
Selina van Oordt

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief