VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Vacature: Borrel commissie

VIDIUS studentenunie is op zoek naar enthousiaste studenten voor de Borrel commissie. Ben jij helemaal thuis in het regelen van te gekke borrels na de AV’s, wil jij een maandelijkse VIDIUS borrel starten en/of heb je misschien een ander idee? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

De Borrel commissie is geheel nieuw en daarom is er veel vrijheid voor jouw ideeën. Het doel is dat deze commissie uit ongeveer drie personen bestaat. Samen zullen jullie deze commissie vormgeven, waarbij jullie altijd advies kunnen vragen aan het bestuur. Jullie ondersteunen  VIDIUS en dragen  bij aan de belangen van de lidorganisaties en leden. Daarnaast zullen jullie samen werken met de Pr commissie zodat alle lidorganisaties en leden op de hoogte zijn van de borrels. Ook als je nog niet eerder iets bij VIDIUS hebt gedaan, kan je in deze commissie plaatsnemen.

 

Wat kan VIDIUS voor jou betekenen?

  • Contact met studie- en studentenverenigingen in Utrecht 
  • De mogelijkheid om je kenniskring te vergroten
  • In overleg vergaderruimte/werkruimte voor de commissie
  • Je begeeft je in een organisatie met veel ambitieuze studenten met een groot hart voor Utrecht
  • Een mooie toevoeging op je CV

 

Ben jij enthousiast geworden over de Borrel commissie? Mail dan jouw CV en een korte motivatie direct naar lotte@vidius.nl. Indien je nog vragen hebt over de vacature kan je ook altijd contact opnemen met Lotte via mail.

 

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief