VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Vacature: Coördinator Normalehuur.nl

(1 tot 5 uur per week, op basis van een vrijwilligersvergoeding)

Wij zijn op zoek naar een (student)coördinator voor Normalehuur.nl. Normale huur is een concept van VIDIUS waarbij we studenten wijzen op het betalen van een te hoge huur. Via een huurcheck op de website kunnen studenten kijken of zij teveel huur betalen en direct actie ondernemen als dit zo blijkt te zijn. Hiervoor zijn wij per direct op zoek naar iemand die minstens één jaar (liefst langer) de functie van coördinator op zich kan nemen. Voor deze functie zal je een maandelijkse vrijwilligersvergoeding van ongeveer €80 ontvangen

 

De opdracht

Concreet vragen we je om promotie acties omtrent Normalehuur.nl te coördineren, contact te onderhouden met externe partijen, het bijhouden van administratieve zaken en minimale website onderhoud taken uit te voeren. Hiermee draag je bij aan het tegengaan van een te hoge huur voor studenten en meer bewustwording onder studenten van hun rechten. Samen met het betreffende bestuurslid (Lotte van Buuren) van VIDIUS zul jij je hiervoor inzetten.

 

Jouw profiel

Jij bent (bij voorkeur) een student die het leuk vindt om zich in te zetten voor studenten en enthousiast wordt van het coördineren van activiteiten. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor de taken en werk je secuur. Je bent iemand die graag samenwerkt en professioneel met externe partijen zoals de gemeente en SSH Student Housing  kan werken.

 

Wat wij bieden

Je zal als coördinator direct samenwerken met een enthousiast bestuur bestaande uit vier studenten. Verder zul je maandelijks een vrijwilligersvergoeding ontvangen, afhankelijk van het aantal gemaakte uren.

Ben jij enthousiast geworden over deze functie als coördinator Normalehuur.nl, pas je in het plaatje en ben jij beschikbaar voor minimaal één jaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mail jouw CV en een korte motivatie (in de mail) zo snel mogelijk naar lotte@vidius.nl. 

Indien jij nog vragen hebt over deze vacature kan je altijd contact opnemen met Lotte via mail.

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief