VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Vacature Leden van de Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht is een orgaan, direct verkozen door de Algemene Vergadering van VIDIUS. De belangrijkste taak van de Raad is toezicht houden op de algemene en financiële voortgang van de vereniging VIDIUS en haar Bestuur. Dat doet de Raad vooral middels periodieke vergaderavonden, waarin zowel de financiën worden doorgelicht als de verenigingsvoortgang wordt besproken. Lidmaatschap van de Raad van Toezicht biedt een mooi kijkje in de keuken van de vereniging VIDIUS en is daarnaast een ideale manier voor betrokken en ervaren studenten om in woord en daad te kunnen bijdragen aan de vereniging VIDIUS.

Taakomschrijving

De Raad van Toezicht bestaat uit vijf leden. Op dit moment zijn wij op zoek naar twee nieuwe leden van de Raad van Toezicht. Een Raad van Toezicht-lid:

  • Heeft affiniteit met de vereniging VIDIUS en haar achterban;
  • Is in staat secuur, overzichtelijk en discreet te werken;
  • Kan hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden;
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Is in staat het Bestuur constructief-kritisch bij te staan en heeft daarbij toegevoegde waarde voor de vereniging;
  • Heeft enige affiniteit met financiën en is bereid de controlesystematiek van de Raad van Toezicht aan te leren;
  • Is lid van VIDIUS of is bereid om lid van VIDIUS te worden.

Affiniteit heeft met studentenorganisatie, bijvoorbeeld opgedaan door actieve inzet of het bestuur van een Utrechtse studentenorganisatie of studievereniging, is een pré.

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een iemand die per 1 juli kan starten en die bereid is om minimaal tien tot vijftien uur per maand in de functie van lid VIDIUS Raad van Toezicht te steken. De aanstelling door de AV geschiedt voor een periode van twee jaar.

Meer informatie of solliciteren?

Benoeming van de Raad van Toezicht door de Algemene Vergadering geschiedt op basis van een voordracht door de Raad van Toezicht. Daarom solliciteer je ook bij de Raad. Solliciteren kan door uiterlijk 20 mei, 23:59 een mail te sturen naar rvt@vidius.nl. We ontvangen naast je motivatie ook graag je CV. In de daarop volgende week zullen de sollicitatiegesprekken plaatsvinden. Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen via mail of telefonisch bij Thijs de Boer, de voorzitter van de Raad van Toezicht: +31 6 22090873

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief