VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Vacature: lid kascontrolecommissie

Ben jij penningmeester geweest bij je vereniging of heb je andere relevante ervaring met financiën? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Raad van Toezicht zoekt namelijk nieuwe leden voor de kascontrolecommissie! De kasco is een onderdeel van de Raad van Toezicht en ziet erop toe hoe de financiën van de vereniging ervoor staan en of het bestuur de boekhouding van VIDIUS op orde heeft. De kasco bestaat momenteel uit 3 personen, maar hiervan zullen er twee deze zomer stoppen.

Momenteel zijn we bezig met het opnieuw structureren van het toezicht op de financiën op VIDIUS, dus hier kan je direct over meedenken en de kasco inrichten op een manier die voor de mensen in de nieuwe bezetting goed kan werken.

Naast de kascontrole komen ook allerlei andere vraagstukken voorbij bij de RvT, dus ook op andere vlakken kan je je steentje bijdragen aan het verbeteren van de positie van VIDIUS in Utrecht!

We vergaderen met de RvT gemiddeld eens per maand. Soms is dat een vergadering samen met het bestuur, soms is dit met enkel de RvT. Ook zijn we aanwezig op AV’s en zijn we niet vies van een klein drankje na vergaderingen. Daarnaast is er uiteraard regelmatig de kascontrole en eventuele andere dossiers waar je bij betrokken kan zijn. Dit komt neer op gemiddeld 1-2 uur per week die je hiermee bezig bent. Het betreft een vrijwillige functie voor twee jaar, waarvoor je door de AV aangesteld wordt. Hiervoor is het noodzakelijk dat je lid bent (of wordt) van VIDIUS.

Lijkt je dit wat? Neem dan gerust eens contact met een van ons op of mail naar raadvantoezicht@vidius.nl . Wij staan er altijd voor open om even te bellen of koffie te drinken om extra toelichting te geven of antwoord te geven op vragen die je wellicht hebt.

We vragen je te reageren op deze functie vóór 26 mei 20:00u.

Groetjes,

Namens de RvT,

Claire Bruls
Jasper Heuer
Jos Zuijderwijk
Martijn Grul
Melanie Pieper
Selina van Oordt

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief