VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Vacature: Medezeggenschapcommisie

VIDIUS studentenunie is op zoek naar enthousiaste studenten voor de Medezeggenschapscommissie.

Heb jij affiniteit met de Utrechtse medezeggenschap? Vind jij het leuk om mee te helpen met het organiseren van evenementen voor de binding en (professionele) ontwikkeling onder medezeggenschappers in Utrecht? Of heb je ideeën om de medezeggenschap te versterken en wil je deze initiatieven realiseren met een gemotiveerde groep? Kom dan bij de Medezeggenschapscommissie van VIDIUS studentenunie!

Medezeggenschap is een belangrijk onderdeel binnen het takenpakket van VIDIUS. Zo werken we mee aan de campagne voor de verkiezingen op de HU en de UU, organiseren we bindingsactiviteiten voor bijvoorbeeld het College van Utrechtse Assessoren, organiseren we overleggen tussen alle studentgeledingen van de Utrechtse medezeggenschap en meer. De medezeggenschap is voor VIDIUS een belangrijke bron van informatie over kwesties binnen het Utrechtse onderwijs en daarom vinden we het belangrijk om hier tijd en geld voor beschikbaar te stellen. 

Wat kan VIDIUS voor jou betekenen?

  • Een kijkje in hoe de medezeggenschap is opgezet binnen verschillende onderwijsinstellingen in Utrecht.
  • De mogelijkheid om zelf initiatieven op te zetten en realiseren.
  • Contact met studie- en studentenverenigingen en medezeggenschapsorganen op verschillende onderwijsinstellingen in Utrecht.
  • De mogelijkheid om je netwerk te vergroten.
  • Een organisatie met veel ambitieuze studenten met een groot hart voor Utrecht.
  • Een mooie en waardevolle toevoeging op je CV.

Wat kan jij voor VIDIUS betekenen?

  • Je bent ongeveer zes uur per maand beschikbaar om je in te zetten voor de commissie. 
  • Je bent aanwezig tijdens de tweewekelijkse commissievergaderingen. De eerste zal plaatsvinden op 28 juni van 14:00 tot 15:00 uur, dus het zou perfect zijn als je hierbij kan aansluiten!

Ben jij enthousiast geworden?

Mail dan jouw CV en een korte motivatie naar Janne . Indien je nog vragen hebt over de vacature kan je ook altijd contact opnemen met Janne via de mail.

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief