VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Vacature: Nacht van de Professoren werkgroep

VIDIUS Studentenunie is op zoek naar enthousiaste studenten voor de Nacht van de Professoren werkgroep. Ben jij helemaal thuis om het leukste feest van het jaar te organiseren en houd je van doorpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De NvdP werkgroep zal bestaan uit 4 tot 6 personen. Als jij een groot netwerk hebt om alle studenten te bereiken in Utrecht, (ben je een bestuurder en) wil je iets extra doen, alles weet over een feest organiseren of juist de beste deals kan maken voor een toffe locatie dan hoor jij in deze werkgroep. 

Ieder jaar draaien onder andere professoren platen voor studenten. Hierbij zijn docenten en studenten van alle onderwijsinstellingen uit heel Utrecht welkom. Het doel van het evenement is om de binding tussen studenten en docenten te versterken (en heel hard feesten). Daarnaast worden op de NvdP ook de prijzen voor beste Studentbestuurder en beste Medezeggenschapper uitgereikt. Hiermee wil VIDIUS aandacht vragen voor de medezeggenschapsverkiezingen (zowel op de HU als UU) en tevens waardering te laten blijken voor alle bestuurlijk actieve studenten die zich in Utrecht een jaar lang inzetten voor studenten in Utrecht.

 

Wat kan VIDIUS voor jou betekenen?

  • Contact met externe partijen en studenten in Utrecht 
  • De mogelijkheid om je kenniskring te vergroten
  • In overleg een vergaderruimte en/of werkplek
  • Je begeeft je in een organisatie met veel ambitieuze studenten met een groot hart voor Utrecht
  • Een mooie toevoeging op je CV

 

Er ligt een uitgebreid draaiboek voor jullie klaar om vanaf januari t/m mei aan de slag te gaan met NvdP. Daarnaast zal het bestuur jullie ondersteunen waar nodig is. Ben jij enthousiast geworden over de NvdP werkgroep? Mail dan jouw CV en een korte motivatie naar lotte@vidius.nl voor 1 december 2022. Indien je nog vragen hebt over de vacature kan je ook altijd contact opnemen met Lotte via mail. 

 

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief