VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Vacature: Nieuw bestuurslid per direct!

Wil je de uitdaging aangaan en je fulltime (of in overleg parttime) inzetten voor de belangen van Utrechtse studenten? Om tafel met de verenigingen, onderwijsinstellingen en huisvesters om de stem van de student te vertegenwoordigen? Je eigen vaardigheden in teamverband een boost geven? Dan zoeken wij jou nu!

VIDIUS is de centrale belangenbehartiger voor ruim 65.000 Utrechtse studenten en rond de 120 studentenorganisaties. Dit doet ze door te lobbyen bij onder andere de gemeente, onderwijsinstellingen, regionale openbaar vervoerbedrijven en andere partijen waar studenten mee te maken hebben. Daarnaast faciliteert VIDIUS de medezeggenschap op de universiteit, praat mee bij de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) over het landelijke beleid en probeert op allerlei mogelijke manieren het leven voor studenten in Utrecht beter te maken.

Tijdens een bestuursjaar bij VIDIUS bouw je in een korte tijd een enorm netwerk op in Utrecht. Je omringt je met mensen die zich gemotiveerd inzetten om voor studenten een zo plezierig mogelijke studententijd te organiseren. Je leert veel over lobbyen, samenwerken, communicatie en hoe de stad werkt. Wat anderen nog niet weten over wat in Utrecht gaat gebeuren de komende jaren, weet jij al wel. Bovendien krijg je een bestuursbeurs voor je werkzaamheden, dat is mooi meegenomen.

Op dit moment zoeken wij een nieuw bestuurslid! Lijkt het jou leuk om je in te zetten voor iedereen die in Utrecht studeert? Dan zoeken wij jou! Ben jij enthousiast geworden om dit jaar nog bestuurder te worden? Mail dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@vidius.nl. Je kan solliciteren tot 25 november 2022 tot 17:00 uur. Je kan ook contact opnemen met Yason (yason@vidius.nl), Lotte (lotte@vidius.nl) of Gijs (gijs@vidius.nl). We gaan graag een keer koffie met je drinken of wandelen om je vragen te beantwoorden, je meer te vertellen over de organisatie en waarom een bestuursjaar bij VIDIUS zo leuk is!

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief