VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Vacature PR Commissie VIDIUS

VIDIUS Studentenunie is op zoek naar enthousiaste studenten voor de PR commissie. Ben jij helemaal thuis in het bedenken van campagnes, posters en flyers, een expert op het gebied van social media, hou je van content creëren, of weet jij alles van het vormgeven van websites? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

De PR commissie zal bestaan uit drie leden, ieder met zijn eigen focus. De verschillende focusgebieden zijn: de website, de social media kanalen en promotie. Samen ondersteun je VIDIUS Studentenunie en draag jij bij aan de belangen en de vertegenwoordiging van alle studenten in Utrecht. VIDIUS zet zich in om van Utrecht de best mogelijke studentenstad te maken, wil je meer lezen over hoe wij dat doen kijk dan op onze site https://vidius.nl/. Ook als je nog niet eerder iets bij VIDIUS hebt gedaan, kan je in deze commissie plaatsnemen. 

 

Wat kan VIDIUS voor jou betekenen?

  • Contact met studie- en studentenverenigingen in Utrecht 
  • De mogelijkheid om je kenniskring te vergroten
  • Af en toe de beschikking tot  een werkplek tot 15:00
  • Je begeeft je in een organisatie met veel ambitieuze studenten met een groot hart voor Utrecht
  • Een mooie toevoeging op je CV

 

Commissielid website: Ben jij ervaren in het beheren en ontwerpen van websites of heb je de drive om daar meer over te leren? Dan is dit iets voor jou! Als commissielid website ben jij de baas over alles wat er met onze website gebeurt. Wij zullen je, indien nodig, wegwijs maken in wordpress, waarna jij alle ruimte hebt om jezelf en de website verder te ontwikkelen. Verder denk je als commissielid website  mee over onze promotiestrategie met de rest van de commissie. 

 

Commissielid social media: Ben jij helemaal thuis in de wereld van Instagram en Facebook? Dan zoeken wij jou! Wij zijn namelijk opzoek naar iemand die creatief is en mooie content kan creëren. Binnen deze commissie is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen inbreng. 

 

Commissielid promotie: Ben jij creatief en goed in ontwerpen met Canva? Denk aan reclame materiaal, posters voor campagnes en merchandise. Dan ben je op de juiste plek. Je werkt samen met commissielid sociale media voor het ontwerpen van online content, maar daarnaast is er ook alle ruimte om fysiek promotie materiaal te ontwerpen. 

 

Ben jij enthousiast geworden over de PR commissie? Mail dan jouw CV en een korte motivatie naar natalie@vidius.nl voor 12 januari 2021. Indien je nog vragen hebt over de vacature kan je ook altijd contact opnemen met Natalie van ‘t Hullenaar via mail. 

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief