VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Vacatures PR commissie

VIDIUS Studentenunie zet zich in om van Utrecht de beste mogelijke studentenstad te maken. Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten voor de PR Commissie voor de functie Online Analyst en Redactie. Momenteel bestaat de PR Commissie uit drie leden namelijk, Melanie (Voorzitter/Website), Danique (Hoofd promotie) en Gigi (Hoofd Social Media). Wij zijn drie meiden die ieder, naast onze studie in Utrecht, fanatiek bezig zijn met onze werkzaamheden voor de PR Commissie. Wij hebben alle drie een passie voor het zo goed mogelijk online zichtbaar maken van wat VIDIUS allemaal doet voor haar Utrechtse studenten. Hierbij creëren wij allerlei online promoties en content in de vorm van video’s, posters en acties waar studenten aan mee kunnen doen. 

 

Commissielid Online Analyst: 

Ben jij thuis in het monitoren en analyseren van websites en social media prestaties via Google Analytics, Google Ads en Social insights? Ben jij op de hoogte van trendy en creatieve manieren om meer naamsbekendheid en betrokkenheid te creëren voor onze platformen en om het aantal volgers te vermenigvuldigen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons is het heel belangrijk om inzicht te krijgen in onze online acties en om hier verbetering in te boeken. Daarom hebben wij onze toekomstige online analyst hard nodig. Naast een leerzame periode binnen een interdisciplinaire organisatie, biedt de PR Commissie van VIDIUS ook toegang tot Canva Pro, onze wordpress website waar jij extra ervaring mee kan opdoen, online analyse tools en een giga netwerk om jouw kenniskring te vergroten. 

 

Commissielid Redactie:

Heb jij een vlotte pen? Ben jij goed in het verwoorden van ideeën of plannen? Of vind je het heel erg leuk om verhalen te schrijven. Dan sluit deze functie perfect aan op jou! Wat ga je doen? Teksten schrijven voor onze socials en website en ervoor zorgen dat we een goed gevulde content kalender klaar hebben staan voor het aankomende jaar. Daarnaast neem je het voortouw in het inplannen van content en stuur je de andere commissieleden aan in hun taken.  Klinkt veel maar, valt hartstikke mee, want je werkt in een gezellig team en bent gemiddeld 6 uurtjes per week kwijt aan deze functies. 

 

Enthousiast?

Samen met ons ondersteun jij VIDIUS Studentenunie en draag jij bij aan de belangen en de vertegenwoordiging van alle studenten in Utrecht. Daarnaast vinden wij het ook heel belangrijk dat onze studententijd eentje wordt waar wij met veel plezier op terug kijken. Gezelligheid staat bij ons dus centraal met leuke socializers en vergadersessies. 

Ben jij enthousiast geworden over de PR Commissie? Mail dan jouw CV en een korte motivatie naar prcommissie@vidius.nl voor 10 september 2021. Indien jij nog vragen hebt over de vacature, kan je ook altijd contact opnemen met ons via het desbetreffende mail adres. 

 

Lieve groet en hopelijk tot gauw, 

 

Melanie, Danique en Gigi

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief