VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Vacature: studentonderzoeker ISHA

 

 

 

BETAALDE VACATURE: STUDENTONDERZOEKER
Stichting International Student Housing Assistance Utrecht (ISHA), gerund door ESN, BuddyGoDutch, BoKS en VIDIUS, is op zoek naar een studentonderzoeker om haar jaarlijkse rapport te schrijven over de woonervaring van internationale studenten in Utrecht. Er wordt in januari en juni een enquête verspreid onder internationale studenten over hoe zij het wonen in Utrecht hebben ervaren. We zoeken iemand die in de maanden juli en augustus tegen een vaste vergoeding de gegevens van deze enquête kan analyseren en uitwerken in een rapport.

De opdracht
Concreet vragen we je om analyses te maken van bestaande onderzoeksdata die verzameld is met behulp van enquêtes. Hiermee draag je bij aan het in kaart brengen van de woonbehoeftes van internationale studenten in Utrecht. Vervolgens verwerk je de onderzoeksresultaten tot een rapport. De exacte eisen van het rapport wordt nader besproken als de opdracht aan jou is toegewezen. Indien de resultaten geanalyseerd en verwerkt zijn tot een rapport zal jij de belangrijkste resultaten aan ons presenteren.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een student die richting het einde van zijn of haar studie zit met ervaring met dataverwerking van kwantitatief onderzoek. Daarnaast vind jij het leuk om verbanden te leggen tussen verschillende onderzoeksresultaten en uitdagend om nieuwe inzichten te kunnen genereren. Interesse in de woonproblematiek die internationale studenten ervaren in Utrecht is een grote pré.

Wat wij bieden
Je zal de opdracht uitvoeren voor een enthousiast bestuur bestaande uit vier studenten. De hoogte van de vergoeding wordt in overleg bepaald afhankelijk van je ervaring en de verwachte aantal uren dat je nodig zal hebben.

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden over deze opdracht als studentonderzoeker en beschik jij over de genoemde eisen dan zijn wij op zoek naar jou! Mail jouw CV en korte motivatie voor 10 juni naar info@ishau.nl. Indien jij nog vragen hebt over deze vacature dan kan je altijd contact opnemen met Boukje Dotinga per mail (boukje@vidius.nl). Tevens kun je ook kijken op http://www.ishau.nl/reports/

voor meer informatie over ISHA. Een voorbeeld van het onderzoeksverslag van afgelopen jaar is te vinden via deze link. Dit kan je een concreter beeld geven wat wij van jou als studentonderzoeker verwachten.

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief