VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Vacature werkgroep Provinciale Staten

In maart zullen de verkiezingen plaatsvinden voor de Provinciale Staten. Deze verkiezingen zullen leiden tot een herverdeling van de Eerste Kamer. Hiermee wordt indirect ook besloten over de toekomst van ons huidige kabinet. Daarnaast gaan de Provinciale Staten ook over bijvoorbeeld de mobiliteit in Utrecht, wat met de problematiek omtrent de Uithoflijn belangrijker is dan ooit voor studenten. Daarom vindt VIDIUS het belangrijk dat studenten geïnformeerd worden over de verkiezingen en gemotiveerd worden om te gaan stemmen.

Om dit zo goed mogelijk te bereiken zijn we daarom op zoek naar creatieve, enthousiaste en politiek geïnteresseerde studenten voor onze werkgroep Provinciale Staten. Deze werkgroep zal samen met verschillende politieke partijen een debat organiseren waarin het belang voor studenten om bij deze verkiezingen te gaan stemmen wordt toegelicht. Daarnaast heeft de werkgroep veel vrijheid om de verkiezingen te promoten op een manier die hen zelf leuk lijkt. Om dit alles te bereiken zal de werkgroep van januari tot aan de verkiezingen (20 maart) om de twee weken bij elkaar komen.

Lijkt het jou tof om op deze manier iets bij te dragen aan de studentgemeenschap? Mail dan naar tijn@vidius.nl voor meer informatie of om je aan te melden!

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief