VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Vacature: Studieverenigingenraad

Mei 2019

Organisatie

De Studieverenigingenraad vormt de koepel die als schakel dient voor het contact met de verenigingen en VIDIUS. In de Studieverenigingenraad (SVR) zit een vertegenwoordiger van elke faculteit van de Universiteit Utrecht die op de hoogte is van de zaken die spelen binnen zijn faculteit. Deze zaken worden binnen de SVR besproken en de SVR heeft als taak problemen die bij meerdere of alle faculteiten spelen aan te pakken.

Taakomschrijving

De Studieverenigingen raad bestaat uit acht leden. Bij de faculteiten Geesteswetenschappen, Sociale Wetenschappen en Geowetenschappen zijn wij op zoek naar nieuwe leden voor de ze raad. Daarnaast maken wij ons ieder jaar hard om meer bestuursbeurzen naar studieverenigingen te krijgen. Zowel kandidaatsbesturen die volgend jaar bestuur zijn als bestuursleden die volgend jaar oud-bestuur zijn mogen solliciteren.

Vereisten

Als lid van SVR vergader je eens per twee weken met het SVR-bestuur. Daarnaast werk je aan het beleidsplan van de SVR.

Meer informatie of solliciteren?

Benoeming van de Studieverenigingenraad door de Algemene Vergadering geschiedt op basis van een voordracht door de zittende studieverenigingenraad. Daarom solliciteer je ook bij de Raad. Solliciteren kan door uiterlijk woensdag 12 juni, 23:59 een mail te sturen naar svr@vidius.nl. We ontvangen graag een motivatie van ongeveer 1 A4'tje en de CV van de sollicitant op dit mailadres.

 

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief