VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Commissies

Het behartigen van de belangen van de Utrechtse student kan het VIDIUS bestuur niet alleen, vandaar dat er bij VIDIUS ook commissies zijn. Want samen zullen we veel meer bereiken! Daarnaast is bestuur 85 nog op zoek naar enthousiaste commissie leden.

De volgende commissies zijn nog op zoek naar nieuwe commissieleden:

PR-commissie

De PR commissie is altijd op zoek naar studenten met een oog van esthetiek, een hart voor design en een neus voor communicatie. De PR commissie is het kloppende PR-hart van VIDIUS. Zij ondersteunen door het maken van verschillende soorten PR: van instagrampareltjes tot campagneposters.

Politiekcommissie

Zie jij overal verbeterpunten in Utrecht? Wil je meer horeca, veiligere fietspaden of sneller openbaar vervoer? Kortom, wil jij meebouwen aan de ideale studentenstad? Meld je dan voor de Politiekcommissie! De commissie organiseert haar eigen projecten om de leefomgeving van studenten te verbeteren. Bijvoorbeeld het uitvoeren van onderzoeken, het uitpluizen van wetswijzigingen, het schrijven van opiniestukken en persberichten of snoeihard lobbyen.

Duurzaamheidscommissie 

Wil jij je inzetten voor een groener Utrecht? Geïnteresseerd in het verduurzamen van het studentenleven? Meld je dan aan voor de Duurzaamheid Commissie. Deze commissie organiseert activiteiten in het teken van duurzaamheid zoals een kledingruil of tweedehands boekenmarkt. Daarnaast geven ze advies voor verduurzaming in het studentenleven en maken duurzaamheid zichtbaar via social media.

Actiecomité

In hat Actiecomité draait het niet om woorden, maar om daden. Wil jij de keiharde druk op de ketel zijn? Ben jij een organizer of een leuzen-machine? Meld je aan voor het Actiecomité! Het Actiecomité zet protestacties op in onze Domstad, en is altijd op zoek naar acties om te bezoeken. Geen demonstratie blijft onbezocht, geen belang onbehartigt en geen stem ongehoord.

 

Interesse in een commissie? Mail je motivatie naar bestuur@vidius.nl. Vragen over de commissies of actief worden bij VIDIUS? Twijfel niet te mailen of bellen!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief