VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Studieverenigingenraad (SVR)

v.l.n.r.b.n.o. Milian Krabbenborg, Meya Kersten, Myrthe Francke, Levi Verbeek, Boris Wesseldijk, Martijn Filius, Pop van Bunge, Kai van Willigen

In de Studieverenigingenraad (SVR) zit een vertegenwoordiger van elke faculteit van de Universiteit Utrecht die op de hoogte is van de zaken die spelen binnen zijn of haar faculteit. Deze zaken worden binnen de SVR besproken en de SVR heeft als taak problemen die bij meerdere of alle faculteiten spelen aan te pakken.

De huidige SVR is als volgt gevormd:

Voorzitter - Meya Kersten (Geowetenschappen)
Secretaris - Milian Krabbenborg (Diergeneeskunde)
Penningmeester - Pop van Bunge (Bètawetenschappen)
Vicevoorzitter - Levi Verbeek (VIDIUS studentenunie)
Commissaris PR – Kai van Willigen (Sociale Wetenschappen)
Commissaris Beleidsplan – Boris Wesseldijk (Geesteswetenschappen)
Commissaris Teambuilding – Martijn Filius (Recht, Economie, Bestuur en Organisatie)
Algemeen Lid – Myrthe Francke (Geneeskunde)

 

SVO (studieverenigingenoverleg)

De SVR is er voor studieverenigingen en organiseert vier keer per jaar een Studieverenigingenoverleg (SVO). Voor deze overleggen zijn alle Universitaire studieverenigingen uitgenodigd. Tijdens een SVO is er ruimte voor het bespreken van gemeenschappelijke problemen en zaken die alle studieverenigingen aangaan, maar ook om van elkaar te leren. Daarnaast stelt de SVR tijdens een SVO alle studieverenigingen op de hoogte van zijn werkzaamheden en is er ruimte om hier input op te geven. Verder organiseert de SVR verschillende informatiebijeenkomsten voor alle studieverenigingen, welke erg leerzaam zijn.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief