VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Ereleden

Siebren Teule

Siebren is in veel verschillende vormen betrokken geweest bij de organisatie van VIDIUS. Hij was op sommige dossiers het algemeen geheugen van de vereniging en heeft daarmee altijd paraat gestaan voor de vele besturen die hem volgden. Naast zijn functie als penningmeester in het zesde bestuur is hij betrokken geweest bij de Raad van Advies en Raad van Toezicht. Met zijn scherpe blik op wat er beter kan, stond hij altijd klaar om mee te kijken. 

Ruben Spelier

Ruben is benoemd tot erelid vanwege zijn grote betrokkenheid bij de Utrechtse student, veelvuldige participatie in onder meer de medezeggenschap en in het bijzonder voor zijn inspanningen bij het oprichten van VIDIUS studentenunie. Hij was ten tijde van de fusie erg actief binnen zowel USF als OOFU.

Gijsbert Brinkman

Gijsbert heeft vooral het 4e bestuur, maar ook het 5e bestuur van VIDIUS geholpen op zowel inhoudelijke als persoonlijke kwesties, in team- en individueel verband. Hij is ook actief geweest in de medezeggenschap van de Hogeschool Utrecht en als bestuurder van SOM (Studenten Overleg Medezeggenschap). Daarnaast was hij een zeer gewaardeerde van de ToM (Training op Maat) coördinator bij de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb). Als laatste heeft hij meerdere jaren bij verschillende VIDIUS besturen in de Raad van Advies gezeten. 

Nander van 't Klooster

Nander heeft heel erg veel kennis over de meest uiteenlopende zaken. Hij heeft veel expertise op het gebied van financiën en huisvesting en loopt al jaren met VIDIUS, de LSVb en BoKS mee en kent beide organisaties door en door. Zonder Nander hadden de financiën van VIDIUS er heel anders uitgezien.

Paul Hautmans

Paul is betrokken geweest bij de oprichting van VIDIUS de coach geweest van de eerste 6 besturen, en dit was niet altijd even gemakkelijk. Het coachen van de besturen heeft hij altijd kosteloos gedaan zonder er iets voor terug te verwachten.

Mieke Maarse

Mieke was betrokken bij de oprichting van VIDIUS. Ze was voorzitter van USF ten tijde van de fusie. Later werd zij bestuur bij de LSVb. Via deze wegen heeft ze VIDIUS geholpen om de organisatie te worden die zij vandaag is.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief