VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Ereleden

Ruben Spelier

Ruben is benoemd tot erelid vanwege zijn grote betrokkenheid bij de Utrechtse student, veelvuldige participatie in onder meer de medezeggenschap en in het bijzonder voor zijn inspanningen bij het oprichten van VIDIUS studentenunie. Hij was ten tijde van de fusie erg actief binnen zowel USF als OOFU.

Gijsbert Brinkman

Gijsbert heeft vooral het 4e bestuur, maar ook het 5e bestuur van VIDIUS geholpen op zowel inhoudelijke als persoonlijke kwesties, in team- en individueel verband. Daarnaast is hij actief geweest in de medezeggenschap van de Hogeschool Utrecht en als bestuurder van SOM (Studenten Overleg Medezeggenschap). Hij is nu een van de ToM (Training op Maat) coördinatoren.

Nander van 't Klooster

Nander heeft heel erg veel kennis over de meest uiteenlopende zaken. Hij heeft veel expertise op het gebied van financiën en huisvesting en loopt al jaren met VIDIUS, de LSVb en BoKS mee en kent beide organisaties door en door. Zonder Nander hadden de financiën van VIDIUS er heel anders uitgezien.

Paul Hautmans

Paul is betrokken geweest bij de oprichting van VIDIUS de coach geweest van de eerste 6 besturen, en dit was niet altijd even gemakkelijk. Het coachen van de besturen heeft hij altijd kosteloos gedaan zonder er iets voor terug te verwachten.

Mieke Maarse

Mieke was betrokken bij de oprichting van VIDIUS. Ze was voorzitter van USF ten tijde van de fusie. Later werd zij bestuur bij de LSVb. Via deze wegen heeft ze VIDIUS geholpen om de organisatie te worden die zij vandaag is.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief