VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Zorg

Het regelen van je gezondheidszorg is niet iets waar je direct aan denkt als je gaat studeren. Vaak ben je bezig met studeren en al het moois dat het studentenleven biedt. Totdat je opeens ziek wordt, een blessure oploopt of het even niet meer ziet zitten.

Maar hoe zit de zorg in elkaar en bij wie kan ik terecht met mijn zorgvraag? Op deze website vind je antwoord op deze vragen en meer.

Als je in Utrecht gaat studeren en wonen, is het verstandig een huisarts in Utrecht te zoeken. Mocht je last krijgen van gezondheidsklachten, dan weet je zeker dat je bij iemand terecht kunt. Sinds 2006 vergoeden de meeste zorgverzekeraars bovendien je behandeling alleen als je een huisarts hebt in de gemeente waar je staat ingeschreven. Als je naar een andere huisarts gaat, dan betaal je een passantentarief dat hoger is dan een gewoon bezoek aan je eigen huisarts.

Voor meer informatie, klik hier:
Voor het zoeken naar een huisarts bij jou in de buurt, klik hier:

Heb jij vragen over jouw zorgverzekering, de premiebetaling of zorgverzekeringsschulden? Neem dan gratis contact op met Zorgverzekeringslijn.nl. Zorgverzekeringslijn.nl is een project van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en geeft gratis en onpartijdig advies over de verplichte zorgverzekering.Je kunt gratis bellen naar: 0800 64 64 644 en informatie vinden op: www.zorgverzekeringslijn.nl

Op zoek naar een geschikte zorgverzekering? Kijk dan eens op de volgende websites:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief