VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

In het volgende bestuur?

Laatste kans om je aan te melden!

Inmiddels staat er een aantal enthousiaste studenten klaar om aan de inwerking te beginnen voor het nieuwe VIDIUS-bestuur. Graag zouden we daar nog een aantal studenten aan toevoegen, en daarom openen we de vacature nog een keer! Een bestuursjaar bij VIDIUS kan zowel fulltime als parttime (ca. 16 uur per week).

Interesse? Stuur je motivatie en cv zo snel mogelijk naar solliciteren@vidius.nl.

Vragen? Of wil je een koffietje drinken met een huidig bestuurslid? Stuur een appje naar Levi.


Vacature: Bestuurslid 2024-2025

​​Wil je de uitdaging aangaan en je fulltime of parttime (ca. 16 uur per week) inzetten voor de belangen van Utrechtse studenten? Zie jij jezelf om de tafel zitten met de gemeente, onderwijsinstellingen en huisvesters om de stem van de Utrechtse student te vertegenwoordigen? Zin in een gezellig bestuursjaar waarin je veel verschillende gepassioneerde mensen ontmoet, echt iets kunt betekenen voor de Utrechtse student en je je eigen vaardigheden in teamverband volop kunt ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

VIDIUS is de centrale belangenbehartiger voor ruim 100.000 Utrechtse studenten en 120 studentenorganisaties. Dit doet ze bijvoorbeeld door te lobbyen bij onder andere de gemeente, onderwijsinstellingen, huisvesters, regionale openbaarvervoerbedrijven en vele andere partijen waar studenten mee te maken hebben. Daarnaast faciliteert VIDIUS de medezeggenschap op verschillende onderwijsinstellingen, praat ze mee bij de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) over landelijk beleid en probeert ze op allerlei mogelijke manieren het leven voor studenten in Utrecht beter te maken.

Tijdens een bestuursjaar bij VIDIUS bouw je in korte tijd een enorm netwerk op in Utrecht. Je omringt je met mensen die zich gemotiveerd inzetten om voor studenten een zo plezierig mogelijke studententijd te organiseren. Je leert veel over lobbyen, samenwerken, communicatie en hoe de stad werkt. Wat anderen nog niet weten over wat in Utrecht gaat gebeuren de komende jaren, weet jij al wel. Bovendien krijg je een bestuursbeurs voor je werkzaamheden. Naast al deze serieuze zaken is het vooral ook een leuk jaar waarin je veel contact hebt met de andere studentbestuurders in de stad en je je samen met je medebestuurders inzet voor een nog leuker en mooier Utrecht!

Bekijk voor meer informatie over de taken en verantwoordelijkheden alvast het informatieboekje hier rechts/hieronder. Je kunt ook contact opnemen met het huidige bestuur door bestuurslid Midas een appje te sturen (zie de knop op deze pagina), of door een mail te sturen naar info@vidius.nl.

We drinken graag een kopje koffie met je om al je vragen te beantwoorden, je meer te vertellen over de organisatie en waarom jij een bestuursjaar bij VIDIUS moet doen! Neem daarvoor contact op met Levi.

Belangrijke data

Juni t/m zomervakantie 2024
Inwerkperiode, verschillende tijdsinvestering. Precieze data in overleg

29 augustus 2024
Algemene Vergadering

30 augustus 2024
Ceremoniële bestuurswissel

Stuur je sollicitatie naar solliciteren@vidius.nl!

Bekijk het informatieboek hier!

Vragen? Stel ze aan Levi!

Laatste kans!

Bestuur doen bij VIDIUS is een fantastische leerzame ervaring. Solliciteer zo snel mogelijk voor het bestuur van 2024-2025. Stuur een mail naar de sollicitatiecommissie via  solliciteren@vidius.nl met daarin:

  • Curriculum Vitae
  • Motivatiebrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief