VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Week van de Utrechtse Huisbaas

'Nomineer jouw huisbaas en win!'

Ieder jaar organiseert VIDIUS de ‘Week van de Utrechtse Huisbaas’! In de media is er veel aandacht voor huisjesmelkers en te hoge huurprijzen. Er bestaan echter ook goede huisbazen. Ze onderscheiden zich door middel van betaalbare en eerlijke huurprijzen, snelle service en goede communicatie. VIDIUS zet deze mensen in het zonnetje en deelt toffe prijzen uit aan de bewoners!

 

Particuliere huizen kunnen hun huisbaas nomineren en doen mee voor toffe prijzen. De hoofd, tweede en derde prijzen zijn mooie bedragen  in de vorm van een klusbonnen om je huis op te knappen of nog gezelliger te maken. Het doel van de actie is om een goed voorbeeld te geven aan alle huisbazen in Utrecht. Bij het aanmelden vul je een korte vragenlijst in over je huurbaas. Het is hierbij mogelijk om je huis gratis te laten controleren door het Huurteam Utrecht. Hoe vollediger je bent in je nominatie, hoe meer kans je maakt op de prijzen!

 

Denk jij de beste huisbaas van Utrecht te hebben? Ben je tevreden over de service en je huurprijs of doet jouw huisbaas vaak toffe dingen voor jullie huis? Nomineer dan je huisbaas! Houd onze socials in de gaten over exacte data.

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief