VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Week van de Utrechtse Huisbaas

In de week van juni 17 t/m 21 juni organiseert VIDIUS wederom de Week van de Utrechtse Huisbaas. In de media is er veel aandacht voor huisjesmelkers en te hoge huurprijzen. Er bestaan echter ook goede huisbazen. Ze onderscheiden zich door middel van betaalbare en eerlijke huurprijzen, snelle service en goede communicatie. VIDIUS zet deze mensen in het zonnetje en deelt toffe prijzen uit aan de bewoners! 

Particuliere huizen kunnen hun huisbaas nomineren en doen mee voor de mooie prijzen. De hoofdprijs is ook dit jaar een mooi bedrag van 400 euro om te investeren in je huis. De tweede en derde prijs zijn respectievelijk 250 en 150 euro. Het doel van de actie is om een goed voorbeeld te geven aan alle huisbazen in Utrecht. Als je je aanmeldt, kun je ervoor kiezen om je huis gratis te laten controleren door het Huurteam Utrecht. Zij bekijken wat jouw huurprijs zou moeten zijn en als dit klopt krijgt je huisbaas het Verhuurder OKeurmerk als bonusprijs! (Daarnaast vergroot dit ook je kansen om te winnen.)

Het nomineren van je huisbaas kan tot en met 28 mei. Daarna wordt bekend gemaakt welke huisbazen er door zijn naar de finale. Donderdag 20 juni zal onder het genot van een borrel bekend worden gemaakt wie de 'Beste Huisbaas van Utrecht 2019' een jaar lang met zich mee mag dragen. Alle deelnemers zijn hier welkom! De locatie van de prijsuitreiking wordt later bekend gemaakt. Denk jij de beste huisbaas van Utrecht te hebben? Ben je tevreden over de service en je huurprijs of doet jouw huisbaas vaak toffe dingen voor jullie huis? Nomineer dan nu je huisbaas!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief