VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Week van de Utrechtse Huisbaas

'Nomineer jouw huisbaas en win!'

In de week van 6  t/m 10 juni organiseert VIDIUS de ‘Week van de Utrechtse Huisbaas’! In de media is er veel aandacht voor huisjesmelkers en te hoge huurprijzen. Er bestaan echter ook goede huisbazen. Ze onderscheiden zich door middel van betaalbare en eerlijke huurprijzen, snelle service en goede communicatie. VIDIUS zet deze mensen in het zonnetje en deelt toffe prijzen uit aan de bewoners!

 

Particuliere huizen kunnen hun huisbaas nomineren en doen mee voor toffe prijzen. De hoofdprijs is het mooie bedrag van 400 euro in de vorm van een klusbon om je huis op te knappen of nog gezelliger te maken. De tweede en derde prijs zijn respectievelijk 250 en 150 euro aan klustegoed. Het doel van de actie is om een goed voorbeeld te geven aan alle huisbazen in Utrecht. Bij het aanmelden vul je een korte vragenlijst in over je huurbaas. Het is hierbij mogelijk om je huis gratis te laten controleren door het Huurteam Utrecht. Hoe vollediger je bent in je nominatie, hoe meer kans je maakt op de prijzen!

Het nomineren van je huisbaas kan tot en met donderdag 6 juni. Daarna wordt bekendgemaakt welke huisbazen er door zijn naar de finale. Donderdag 9 juni vindt in Utrecht de grote ontknoping plaats van de 'Beste Huisbaas van Utrecht 2022'! In de tussentijd kun je het evenement volgen op Facebook.

Denk jij de beste huisbaas van Utrecht te hebben? Ben je tevreden over de service en je huurprijs of doet jouw huisbaas vaak toffe dingen voor jullie huis? Nomineer dan nu je huisbaas!

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief