VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Week van de Utrechtse Huisbaas

Nomineer jouw huisbaas en win!

Ieder jaar organiseert VIDIUS de ‘Week van de Utrechtse Huisbaas’! In de media is er veel aandacht voor huisjesmelkers en te hoge huurprijzen. Er bestaan echter ook goede huisbazen. Ze onderscheiden zich door middel van betaalbare en eerlijke huurprijzen, snelle service en goede communicatie. VIDIUS zet deze mensen in het zonnetje en deelt toffe prijzen uit aan de bewoners!

Particuliere huizen kunnen hun huisbaas nomineren en doen mee voor te gekke prijzen. De
hoofd, tweede en derde prijzen zijn mooie bedragen in de vorm van een klusbonnen zodat jouw huisbaas het huis op te knappen of nog gezelliger te maken.

Het doel van de actie is om een goed voorbeeld te geven aan alle huisbazen in Utrecht. Bij het aanmelden vul je een korte vragenlijst in over je huisbaas. Hoe vollediger je bent in je nominatie, hoe meer kans je maakt op de prijzen!

Denk jij de beste huisbaas van Utrecht te hebben? Ben je tevreden over de service en je
huurprijs of doet jouw huisbaas vaak toffe dingen voor jullie huis? Nomineer dan je huisbaas
en win vette prijzen voor je huis! (Alle prijzen worden overhandigd in de vorm van een cadeaubon aan jouw huisbaas voor jouw huis).

– Eerste prijs: €400,-
– Tweede prijs: €250,-
– Derde prijs: €150,-

De uitreiking van de Beste Utrechtse Huisbaas 2023 zal plaatsvinden op 26 mei vanaf
19:00 uur in Café de Tussentijd. Hierna volgt een gezellige borrel, waar nog nagepraat kan worden over iedereen die in het zonnetje is gezet.

Naast de uitreikingsceremonie hebben we nog meer leuke activiteiten voor jullie in petto!

22 mei vanaf 13:00 uur  zal er een verrassingsactiviteit zijn samen met het Huurteam. Houd de socials van ons in de gaten voor meer informatie.

24 mei vanaf 11:00 uur zullen er weer gratis plantjes worden uitgedeeld op het Utrecht Science Park. Wees op tijd, want op=op!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief