VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Trainingen

VIDIUS biedt trainingen en trainingsdagen aan studentbestuurders en studentmedezeggenschappers in Utrecht. Dit doen we in samenwerking met Trainingen op Maat, het trainingsbureau van de Landelijke Studentenvakbond. De intentie van VIDIUS  is om met deze trainingen iedere actieve student te versterken. Ook de betaling is op maat, zodat iedere organisatie getraind kan worden.

Alle trainers hebben ervaring opgedaan in een studentenorganisatie of binnen de medezeggenschap. Ook volgt iedere trainer een interne opleiding: zo combineren wij onze ervaring en expertise met goede en inspirerende trainingen. Elke training kent een interactieve aanpak en gaat uit van de input en vragen van de deelnemers. Voor iedere aanvraag wordt in goed overleg een uniek programma ontwikkeld, afhankelijk van de leervraag en de doelgroep. Op deze manier is geen training hetzelfde. Een gemiddelde training duurt meestal 2 tot 3 uur. 

Tarief

Trainingen op Maat vraagt voor trainingen een vergoeding naar draagkracht van de organisatie en tevredenheid over de training. De kosten voor de training zijn voor de opleiding en de ondersteuning van de trainers. Mocht je een indicatie willen van mogelijke kosten, neem dan even contact op.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief