VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Rechtshulp

Problemen met je huisbaas? Betaal je een te hoge huur? Ruzie met je werkgever? Ben je het niet eens met de examencommissie? Bij dit soort problemen en talrijke andere juridische kwesties kan VIDIUS Rechtshulp je gratis helpen. Je krijgt gegarandeerd binnen één week antwoord.

Het is vooraf heel belangrijk om zo veel mogelijk informatie te verzamelen. Onze rechtshulp kan pas adviseren als ze documenten hebben ingezien.

Aarzel niet want je hebt recht op meer dan je denkt!

Een enthousiast team van rechtenstudenten staat klaar om jou te vertellen hoe het zit met jouw rechten als student. Zij staan klaar voor korte vragen maar ook zeker voor meer ingewikkelde kwesties, stuur gerust een mail. Het kan zijn dat een van onze juridisch adviseurs jou belt om een afspraak te maken. Vermeld daarom altijd je telefoonnummer in je mail.

Studenten- en studieverenigingen kunnen ook bij ons terecht voor allerhande juridische vraagstukken en problemen. Wij zijn gesloten op feestdagen en vanaf 1 juli tot en met 1 september. Rechtshulp is een studentenorganisatie die op geen enkele manier aansprakelijk is voor de gevolgen van de gegeven adviezen, bezwaar- of beroepschriften of dagvaardingen.

rechtshulp@vidius.nl
Maandag
15:00-17:00
Dinsdag
15:00-17:00
Woensdag
15:00-17:00
Donderdag
15:00-17:00
Vrijdag
Gesloten

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief