VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Vacature: StudieVerenigingenRaad 2024-2025

De aanmeldingen voor de SVR van het nieuwe collegejaar zijn geopend! Het is vanaf nu mogelijk voor bestuursleden van collegejaar 2024-2025 van UU studieverenigingen om zich aan te melden voor de StudieVerenigingenRaad (SVR).
_
De SVR is een onderdeel van VIDIUS met als doel het behartigen van de belangen van studieverenigingen van de UU en het faciliteren van kennisuitwisseling tussen verenigingen. Van elke faculteit neemt er één bestuurder plaats in de SVR.
_
Naast regelmatige vergaderingen met de andere SVR-leden en een VIDIUS bestuurslid pleegt de SVR ook overleg met andere beleidsmedewerkers van Bestuurlijk Actief en sluit ze aan bij een overleg met andere koepelorganisaties in Utrecht. Daarnaast organiseert de SVR drie of vier keer per jaar een StudieVerenigingenOverleg (SVO): een thema-avond waar verenigingen met elkaar van gedachten kunnen wisselen over een bepaald relevant onderwerp.
_
De SVR is een mooie kans om je netwerk uit te breiden (zowel persoonlijk als voor je vereniging) en om op een hoger niveau de positie van studieverenigingen binnen de universiteit te verdedigen en versterken.
Aanmelden is mogelijk door een (korte) motivatiebrief en CV op te sturen naar svr@vidius.nl De uiterlijke aanmelddatum is op 14 juni!
_
De ingezonden brieven zullen beoordeeld worden door de huidige SVR. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen per faculteit, zullen er fysieke gesprekken ingepland worden ter afronding van de sollicitatieprocedure. Per vereniging kan er één KB'er solliciteren. We hopen voor de aanvang van de zomer te kunnen vertellen wie lid worden van de SVR 2024-2025.
_
Mochten er nog vragen zijn over de aanmeldprocedure of wat de SVR inhoudt, mail gerust!
Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief