VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Nacht van de Utrechtse Student

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol feest en erkenning tijdens de Nacht van de Utrechtse Student (NUS). Dompel jezelf onder in de magische sfeer van waardering. Vier samen met ons de studenten die het afgelopen jaar een buitengewone bijdrage hebben geleverd aan onze bruisende studentengemeenschap. De VIDIUS Awards zetten de schijnwerpers op de meest inspirerende studenten, bestuurders en medezeggenschappers van 2024. Dit spektakel wordt in samenwerking gedaan met onze geweldige partners FUG, BOCS, OSHU en SIB!

Ben jij net zo enthousiast als wij? Nomineer dan nu jouw helden voor de verschillende categorieën en help ons om de meest toegewijde studenten en bestuurders te eren. Voor deze awards kunnen jullie zelf mensen nomineren. Samen met de publieksjury en een onafhankelijke jury zal uit alle aanmeldingen de winnaars kiezen.

De categorieën zijn:

  • Beste Utrechtse Studentbestuurder 2024 (Studieverenigingen)
  • Beste Utrechtse Studentbestuurder 2024 (Gezelschap Verenigingen)
  • Beste Utrechtse Studentbestuurder 2024 (Sportverenigingen) 2024 
  • Beste Studentbestuurder 2024 (Overig)
  • Beste Utrechtse Medezeggenschapper 2024 (Centrale Raad)
  • Beste Utrechtse Medezeggenschapper 2024 (Decentrale Raad + Opleidingscommissie)
  • Utrechtse Sociale Impactprijs 2024 

Daarnaast zijn ook nog op zoek naar juryleden om de prijzen uit te reiken. Heb jij een passie voor studentenbelangen en wil je deel uitmaken van deze feestelijke avond? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via bestuur@vidius.nl.

Laten we samen toosten op een geweldig jaar vol onvergetelijke momenten en inspirerende prestaties!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief