VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Sponsorcommissie

Wil jij leren hoe je contact moet leggen met professionele bedrijven en organisaties, uitvinden hoe je sponsoren kan overtuigen, en een bijdrage leveren aan de leukste studentenstad van Nederland? Wordt dan lid van de sponsorcommissie van studentenunie VIDIUS! Deze commissie speelt een centrale rol binnen VIDIUS, als vertegenwoordigers van de belangenbehartiger naar bedrijven en organisaties.

VIDIUS is dé centrale belangenbehartiger voor Utrechtse studenten. We zitten daarom om tafel met politieke partijen, ambtenaren, huisvesters, OV-organisaties, zorgverleners en bedrijven. We zijn een organisatie gerund door studenten, maar op professioneel niveau. Als lid van de commissie vertegenwoordig je VIDIUS richting bedrijven en organisaties.

Rol van de commissie

De commissie is namelijk erg belangrijk voor VIDIUS en de Utrechtse studenten. Door sponsoring en acquisitie ontstaan er mogelijkheden om kortingen te verkrijgen voor individuele studenten of organisaties. Op deze manier wordt de naamsbekendheid van VIDIUS vergroot. Daarnaast kunnen er door sponsoring meer activiteiten en projecten worden georganiseerd voor de Utrechtse student.

Je werkt samen met ervaren commissieleden die veel hebben gedaan op het gebied van sponsoring. Een lid van het bestuur coördineert de activiteiten van de commissie. De commissie heeft veel vrijheid om plannen te bedenken, leuke sponsoren te benaderen en creatief te zijn in het bedenken van nieuwe sponsor initiatieven. Ook onderhoudt de commissie zelf het contact met de sponsoren. Hiermee ben je een belangrijke speler voor de 100 verenigingen die lid zijn van VIDIUS, die samen bijna 70.000 studenten in de stad vertegenwoordigen!

Beschikbaarheid

Je bent beschikbaar voor gemiddeld 2 uur per week, voor vergaderingen en het benaderen van organisaties. We vergaderen 1 keer per drie weken. Daarnaast ben je in staat om snel te reageren op communicatie van de sponsoren. Gedurende de zomer van 2017 zal de overdracht van de commissie plaatsvinden. Je kan hierbij zelf aangeven of je in de commissie wilt blijven.

Wat ga je als commissielid doen in 2017?

– Je krijgt trainingen van ervaringsdeskundige studenten, die veel succes hebben gehad met het sluiten van sponsordeals

– Je leert in de praktijk hoe acquisitie werkt door naar bedrijven en organisaties toe te stappen

– Je werkt samen met de rest van de commissie om je eigen sponsordoelen te behalen

– Je ondersteunt de leden en lidverenigingen van VIDIUS – die samen vrijwel alle studenten in de stad vertegenwoordigen – met nieuwe voordelen en diensten

– Je wordt betrokken in de wereld van VIDIUS, de studentenunie van Utrecht. We lobbyen voor een betere studentenstad; werken samen met de medezeggenschap aan een betere hogeschool en universiteit; en zorgen met al onze lidverenigingen ervoor dat het studentenleven in Utrecht een geweldige tijd voor alle studenten is!

Heb je vragen of zie je jezelf als lid van de commissie? Mail gerust naar siebren@vidius.nl. Hij kan je, via mail of onder het genot van een kopje koffie, veel vertellen over de commissie.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief