VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

UCT sprekers

Van Youp van het Hek tot Dionne Stax en van Maarten van Rossem tot de mannen van Rundfunk. Utrecht College Tour spreekt ze allemaal. Benieuwd welke sprekers al voor zijn gegaan? Kijk snel hieronder. Ook zal hier worden aangekondigd welke spreker volgende plaatsneemt tegenover het journalistenpanel van Utrecht College Tour.

Komende spreker

Hij was de eerste uit zijn familie die ging studeren. Hij studeerde af aan de universiteit, promoveerde en werd hoogleraar. Ruim 30 jaar later is hij de universiteit nog niet zat. We hebben het over niemand minder dan prof. dr. Henk Kummeling, rector magnificus van de
Universiteit Utrecht.
''Een bevrijding'' vond Kummeling zijn eerste week rechten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, vergeleken met die beklemmende jaren op middelbare school. Op zijn studie kreeg hij plots de vrijheid om dingen zelf te gaan onderzoeken.
Hard werken, dat wel, maar daar is hij niet vies van. Als student was Henk Kummeling al voorzitter van menig vereniging, terwijl hij in de weekenden een extra zakcentje verdiende met zijn band.
Nog meer weten over het studentenleven van prof. dr. Henk Kummeling? Kom dan op 12 februari naar Utrecht College Tour. Reserveer snel je gratis kaartje via de ticketlink!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief