VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

De, daar moet je wel zijn s, week!

Het studentenleven heeft vele voordelen, maar kan soms ook erg stressvol zijn. Naast de eisen van de studie zijn er bijbanen, stages, extra-curriculaire activiteiten en natuurlijk je persoonlijke sociale leven. Offline en online! Een drukke agenda, maar ook prestatiedruk kan stress veroorzaken. Gedurende de welzijnsweek (Wellbeing Week) van 18 tot 22 november kun jij je verdiepen in allerlei thema’s die te maken hebben met jouw welzijn gedurende je studententijd.

Na het grote succes van de Wellbeing Week in mei 2019 organiseert de Universiteit Utrecht (UU), tegelijkertijd met de Hogeschool Utrecht (HU), weer een welzijnsweek. Een week die in het teken staat van het welzijn en de gezondheid van alle Utrechtse studenten. Tijdens deze week worden er in heel Utrecht verschillende activiteiten georganiseerd, zoals workshops met als thema’s ‘omgaan met prestatiedruk’ en ‘stressmanagement’. Ook kun je deelnemen aan allerlei sportieve activiteiten, zoals een grootse yogasessie in Janskerk en lessen bij sportcentrum Olympos.

De UU en HU organiseren verschillende activiteiten gedurende deze week, waar iedere student, ongeacht waar je studeert, welkom is. Bekijk het programma van de UU hier en schrijf je in! Voor de activiteiten van de HU hoef je je niet aan te melden, daar kun je gewoon binnenlopen.

Bekijk hier het Facebook evenement en deel het met je netwerk!

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief