VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Even voorstellen: kandidaatsbestuur 12

In de Algemene Vergadering van 16 juni zijn onderstaande toppers ingestemd als het nieuwe kandidaatsbestuur. Aankomend studiejaar zullen zij de belangen van de Utrechtse studenten behartigen. In deze blog stellen ze zich graag even voor!

 

Ik ben Gijs Grimbergen, ik heb de eer dat ik volgend academisch jaar jullie voorzitter mag zijn. Ik ben momenteel bezig met mijn scriptie in Sociale Geografie en Planologie. Hierdoor zet ik me graag in voor ruimtelijke vraagstukken, zoals voor de portefeuille studentenhuisvesting. Ik heb dit afgelopen jaar al mogen doen als commissielid van Student & Leefomgeving. Nu wil ik er dit jaar een top jaar van maken. Samen met mijn medebestuursleden wil ik stappen zetten om Utrecht en haar onderwijsinstellingen een fijnere plek te maken. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert.

Mijn naam is Kaj Meijboom, aankomend secretaris van VIDIUS Studentenunie. Ik kijk er ontzettend naar uit om de belangen van alle Utrechtse studenten te kunnen gaan behartigen. Ik heb twee jaar ervaring als vicevoorzitter bij de Opleidingscommissie Vaktherapie en heb twee jaar bestuurservaring bij Studievereniging Muze, waarvan een jaar als voorzitter en een jaar als secretaris/vicevoorzitter. Ik hoop me aankomend jaar in te kunnen gaan zetten voor o.a. studentwelzijn en inclusie. Ik heb er onwijs veel zin in en ben er zeker van dat mijn medebestuurders en ik er een mooi jaar van gaan maken!

Ik ben Lotte van Buuren en studeer Communicatie. Ik ben geboren in Den Haag en woon nu al 15 jaar in Amersfoort. Echter, ik voel mij het meeste thuis in de prachtige studentenstad Utrecht. Als aankomend penningmeester ga ik natuurlijk zorgen voor de financiën van VIDIUS studentenunie. Daarnaast vind ik het belangrijk dat iedereen die in Utrecht studeert het beste uit zichzelf kan halen, zich veilig en gehoord voelt en geniet van hun studententijd. Afgelopen jaar ben ik penningmeester van Vox geweest (de studievereniging van Communicatie). De kennis die ik eerder heb opgedaan wil ik graag delen en ook zeker vergroten tijdens mijn bestuursjaar bij VIDIUS.

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief