VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

7e bestuur VIDIUS bekend

Op 5 september is het bestuur van VIDIUS studentenunie ceremonieel gewisseld. Het nieuwe, en daarbij zevende bestuur bestaat uit Martijn Grul (Voorzitter), Fayka van Opijnen (Vicevoorzitter en Penningmeester), Roxanne ter Haar (Secretaris), Carlijn van Schijndel (Algemeen Bestuurslid) en Derek Steeman (Algemeen Bestuurslid).

Martijn Grul (23) is de nieuwe voorzitter van VIDIUS. Hij studeert Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Martijn heeft voorgaande bestuurservaring bij BuddyGoDutch en Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs. Martijn: “De toegankelijkheid van onderwijs is steeds meer in het geding. Juist in deze tijd is een vakbond als VIDIUS onmisbaar.”

Fayka van Opijnen (22) vervult komend jaar de rollen vicevoorzitter en penningmeester. Fayka rondt momenteel haar studie Maatschappelijk Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht af. Eerder zat zij in het dagelijks bestuur van de Hogeschoolraad van de Hogeschool Utrecht.

De rol van secretaris wordt komend jaar vervuld door Roxanne ter Haar (24). Zij studeerde Life Sciences aan de Hogeschool Utrecht. Naast haar studie was ze actief in haar Opleidingscommissie.

Carlijn van Schijndel (22) gaat aan de slag als algemeen bestuurslid. Zij heeft net de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht afgerond. Ze is actief geweest bij de lokale partij Student & Starter en heeft veel ervaring met de studentencultuur.

Derek Steeman (21), algemeen bestuurslid maakt het bestuur van VIDIUS compleet. Hij studeert Liberal Arts and Science aan de Universiteit Utrecht. Als actief lid van zijn studievereniging Atlas heeft hij veel commissie ervaring opgedaan.

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief