VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

bestuur 6

Bestuur 6 der VIDIUS studentenunie treedt aan

De Utrechtse studentenunie VIDIUS (Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert) heeft sinds 12 september een nieuw bestuur. VIDIUS is dé centrale belangenbehartiger voor studenten in Utrecht. De vijf nieuwe bestuurders van het 6e bestuur zullen zich gedurende het komende collegejaar ontfermen over de dagelijkse gang van zaken.

Tijdens de Bijzondere Vergadering in de Aula van het Academiegebouw in Utrecht om 19:00 is het bestuur officieel gewisseld. Externen waren welkom om de vergadering bij te wonen en vragen te stellen. Het nieuwe bestuur bestaat uit studenten die al veel ervaring hebben opgedaan in de medezeggenschap of andere besturen. De samenstelling is als volgt: Thomas van Gemert als voorzitter, Lennart van Wageningen als secretaris, Siebren Teule als penningmeester, Marte Wolthuizen als vicevoorzitter en Rens de Groot als algemeen bestuurslid.

Het studentbestuur van VIDIUS Studentenunie wisselt ieder collegejaar. Het nieuwe bestuur neemt na een inwerkperiode van 3 maanden het stokje over van het vorige bestuur en gaat zich inzetten voor de visie van VIDIUS: Toegankelijkheid tot een goed student-zijn in Utrecht. Hiervoor heeft het bestuur regelmatig contact met de Universiteit Utrecht, de Hogeschool Utrecht, andere onderwijsinstellingen, de gemeente, woningcorporaties, de Landelijke Studenten Vakbond en andere belanghebbenden. Daarnaast blijft VIDIUS altijd inspelen op actuele problemen en uitdagingen om de Utrechtse student te ondersteunen.

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief