VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Even voorstellen: kandidaatsbestuur 13

V.l.n.r.: Quincey, Levi, Midas en Riemer

In de Algemene Vergadering van 15 juni 2023 zijn onderstaande toppers ingestemd als het nieuwe kandidaatsbestuur. Aankomend studiejaar zullen zij de belangen van de Utrechtse studenten behartigen. Zij stellen ze zich graag even voor!

Ik ben Midas Urlings,  ik ben de voorzitter van het dertiende kandidaatsbestuur. Ik heb mijn wortels in het Brabantse Eindhoven, maar mijn hart ligt alweer een aantal jaar in de Domstad. Afgelopen jaar doorliep ik alweer mijn vierde jaar van de Geschiedenis bachelor aan de Universiteit Utrecht. Naast mijn studie geniet ik ook al vier jaar van het bruisende studentenleven. Bij VIDIUS wil ik mij dan ook inzetten voor de Utrechtse studentenwereld. 

Ik ben Levi Verbeek, ik ben de secretaris van het dertiende kandidaatsbestuur. Van oorsprong kom ik uit Enschede, maar voor mijn studie besloot ik naar Utrecht te verhuizen – en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Als vierdejaars student Geschiedenis aan de UU heb ik me afgelopen jaren ingezet voor het studentenleven via lidmaatschap van de opleidingscommissie en een bestuursjaar bij studievereniging UHSK. Ik hoop me met mijn bestuursgenoten in te kunnen zetten voor een zichtbare studentenunie waar studenten zichzelf in herkennen en zich serieus genomen voelen.

Ik ben Riemer van der Wal, ik ben de penningmeester van het dertiende kandidaatsbestuur. Ik ben opgegroeid in Leeuwarden en in 2019 voor mijn studie verhuisd naar Utrecht, waar ik mij nu al vier jaar helemaal thuis voel. Hier studeer ik Kunst en Economie aan de HKU. In mijn bestuursjaar bij VIDIUS wil ik mij dan ook inzetten om de HKU en de verschillende mbo’s meer bij VIDIUS te betrekken. 

Mijn naam is Quincey Mok, ik ben de de vicevoorzitter van het dertiende kandidaatsbestuur. Ik kom uit Breda en ik studeer HBO-ICT met de afstudeerrichting Artificial Intelligence aan de HU. Afgelopen jaren ben ik zeer actief geweest binnen de medezeggenschap op decentraal niveau. Binnen de medezeggenschap zit ik in de opleidingscommissie als algemeen lid en sinds dit jaar als voorzitter bij de instituutsraad van het Instituut van ICT. Daarnaast ben ik ook een studentondersteuner voor Team Advisering Medezeggenschap op de HU en Training-op-Maat Coördinator bij de Landelijke Studentenvakbond. Ik wil graag mijn interesse in beleidsmatige thematieken combineren met mijn technische achtergrond.

 

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief