VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Winnaars Nacht van de Pofessoren 2023

Ondanks dat het feest niet door kon gaan, heeft op maandag 5 juni de prijsuitreiking plaatsgevonden. De winnaars van Nacht van de Professoren zijn bekendgemaakt: Excellente prestaties van bestuurders en medezeggenschappers werden erkend.

Wat een druk evenement moest zijn, is een gezellige en sfeervolle uitreiking geworden waarin de beste bestuurders en medezeggenschappers van de HU en UU nog extra in het zonnetje werden gezet. Het was een middag vol spanning en trots, waarbij opmerkelijke individuen werden beloond voor hun uitzonderlijke inzet en bijdrage aan het studentenleven en de academische gemeenschap. In totaal is er 511 keer gestemd op de genomineerden. Hierbij maken wij de winnaars bekend.

Beste bestuurder HU: Charlou de Groot, OSHO

Charlou heeft 81 stemmen ontvangen. Ze is overal aanwezig en pakt alles op. Haar informatiebank is enorm en als ze iets niet weet, doet ze er alles aan om de informatie te verstrekken.

Beste medezeggenschapper HU: Quincey Mok

Quincey heeft 122 stemmen ontvangen. Ze is overal, ze zit in haar OC (opleidingscommissie), IR (instituutsraad), werkt aan meer inclusiviteit op haar opleiding bij HUGS, is nou betrokken bij wat er gebeurt in de centrale medezeggenschap en actief lid van Fractie Vlijmscherp. Ook zet ze zich in voor studerend Nederland door werkzaam te zijn als coördinator van Training op Maat. Ze doet zo veel en dat doet ze allemaal heel goed en met heel veel passie. Ze weet heel goed wat er overal speelt en hoe ze hieraan een positieve bijdrage kan leveren!

Beste bestuurder UU: Robin Pleizier, V.U.G.S. 

Robin heeft 243 stemmen ontvangen. Met zijn doelgerichte aanpak, organisatorische vaardigheden en vermogen om een hechte gemeenschap op te bouwen heeft Robin de vereniging tot nieuwe hoogtes gebracht.

Beste medezeggenschapper UU: Olivier de Haan

Olivier heeft 128 stemmen ontvangen. Hij verwoordt de belangen van de student op een eigenzinnige en authentieke wijze. Hij staat met één been in de professionele universiteitswereld en met het andere nog sterk in de studentenwereld. Daarmee heeft hij een vinger aan de pols bij wat er speelt bij de hedendaagse student, maar weet hij altijd een hand uit te strekken naar de beleidsmakers van de universiteit. Daarom nomineren wij Olivier de Haan.

Beste bestuurder (buiten HU en UU): Joris Bunnik, VIDIUS Rechtshulp

Joris heeft 88 stemmen ontvangen. Hij heeft uitzonderlijk werk als bestuurder bij VIDIUS Rechtshulp verricht. Zijn vastberadenheid, juridische expertise en vermogen om studenten te ondersteunen bij juridische kwesties hebben veel waardering gekregen.

Het was een mooi eerbetoon aan de inzet en toewijding van deze opmerkelijke studenten. Hun bijdragen hebben een blijvende impact op de onderwijsinstellingen en het studentenleven. We feliciteren alle winnaars met hun welverdiende erkenning en wensen hun veel succes in hun toekomstige inspanningen

De winnaars

v.l.n.r: Olivier de Haan (MZ UU), Quinecy Mok (MZ HU) en Charlou de Groot (OSHU, HU)

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief