VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Niki Wijnen en Michiel Vonk winnen VIDIUS awards 2015

Niki Wijnen en Michiel Vonk zijn uitgeroepen tot beste bestuurder en beste medezeggenschapper van het jaar. Dat gebeurde tijdens de Nacht van de Professoren maandagavond in poppodium EKKO. De prijzen werden uitgereikt door rector Bert van der Zwaan. De awards worden elk jaar uitgereikt door de VIDIUS studentenunie, die hiermee actieve studenten in het zonnetje wil zetten.

Niki Wijnen won de VIDIUS-award voor beste bestuurder. Zij is al twee jaar bestuur van de Sportraad Utrecht en droeg haar award op aan Team Utrecht en de studentensport.

Michiel Vonk werd verkozen tot beste medezeggenschapper van 2014-2015. De student Algemene Sociale Wetenschappen is dit jaar coördinator intern in de faculteitsraad voor sociale wetenschappen.

Na het uitreiken van de prijzen draaiden een vijftal professoren en lectoren van de UU en de HU plaatjes voor de studenten; Jan Bogerd (CvB HU), Ali Karitas (USBO), Ignace Hooge (psychologie), Marijke Hoogendoorn-Uitslag (Diergeneeskunde) en Erik Puik (Microsysteem Technologie).

In de categorie ‘beste bestuurder’ waren verder genomineerd: Lex van Rens (UHSK) en Tamara Exterkate (Helix).

Voor de categorie ‘beste medezeggenschapper’ waren deze studenten finalist: Rhea van der Dong (Universiteitsraad) en Harm de Jong (Faculteitsraad REBO)

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief