VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Bedankblog

Bestuur 8

Daar zitten we dan. Een jaar geleden stonden wij te popelen om het stokje over te nemen van bestuur 7, wachtend op het moment dat we eindelijk echt zelf aan de slag konden. Nu zijn we nog even bezig met de allerlaatste lootjes, de laatste overdrachten en afspraken. Aankomende dinsdag is het zover, dan zullen we officieel plaatsmaken voor de vijf knappe koppies die ons op gaan volgen. Maar voordat ons jaar dan echt afgelopen is wilden we toch nog één keer terugblikken op ons bestuursjaar.

Het is een druk jaar geweest. In september begonnen we gelijk met alle kennismakingsgesprekken met onze lidverenigingen, en bezochten we zo’n drie constitutieborrels per avond. Hoe druk dat ook was, het was ontzettend leuk om in korte tijd zo veel mensen te ontmoeten die allemaal op hun eigen manier hun bijdrage leverden aan het Utrechtse studentenleven. Met alle borrels, brasacties en goede gesprekken moest dat wel het begin zijn van een mooi jaar.

Hoewel de borrels minder werden, bleef de drukte aanhouden. Langzaam maar zeker begonnen we steeds meer in onze functies te komen, waardoor we ook steeds meer plezier kregen in het werk. Het grootste deel van wat VIDIUS doet vindt wat meer op de achtergrond plaats, bijvoorbeeld bij de gemeenteraad, de instellingen of andere partners. Juist daarom was het zo mooi om van onze achterban te horen te krijgen  hoe erg ons werk gewaardeerd werd. Het contact met onze leden is door het hele jaar heen een drijfveer voor ons geweest om te blijven strijden voor alle studenten van Utrecht, en die contactmomenten, zoals onze spetterende nieuwjaarsborrel, willekeurige lunches met andere besturen of koffieafspraakjes, hebben er voor ons echt een topjaar van gemaakt.

Het moge duidelijk zijn: we hadden dit niet alleen met zijn vijven kunnen doen. We willen graag iedereen bedanken die ons heeft geholpen om zo’n tof jaar neer te zetten. Alle leden en lidverenigingen, bedankt voor de steun en de gezelligheid die we af en toe heel hard nodig hadden. We deden het voor jullie, en we hopen dat jullie even tevreden terugkijken op dit jaar als wij. Bedankt aan de Raad van Toezicht, Raad van Advies en onze voorgangers voor de begeleiding door het jaar heen. Soms wisten wij het even niet meer, en dan stonden deze toppers altijd klaar om ons bij te staan. Bedankt aan alle partners, organisaties en personen met wie we het afgelopen jaar hebben samengewerkt, want alleen krijgt VIDIUS lang niet zoveel gedaan als met jullie. Nu is het tijd voor ons om met een gerust hart het bestuursstokje over te dragen. Falco, Boukje, Askin, Daan en Denise, ontzettend veel succes!

‘Zorg voor de student, zorg voor de toekomst!’

Met vriendelijke groet,

 

Tijn, Loes, Brechje, Eef en Rob
Het achtste bestuur der VIDIUS studentenunie

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief