VIDIUS. Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert

Kennismaken met Lustrum bestuur VIDIUS, #10

Op dinsdag 9 juni zijn de volgende vijf nieuwe bestuurders op de Algemene Vergadering van VIDIUS voorgedragen als kandidaatsbestuur. Een groep frisse bestuurders die de goedkeuring hebben gekregen van de AV om ons lustrum jaar geweldig te maken. Hieronder stellen ze zich even kort voor.

Ik ben Stan Liebrand, voorzitter van het kandidaatsbestuur van VIDIUS. In 2016 ben ik vanuit Eindhoven naar Utrecht gekomen en heb hier vorig jaar mijn bachelor aan het University College Utrecht (UCU) afgerond. Momenteel ploeter ik me door een nieuwe bachelor in natuurkunde aan de UU. Verder heb ik al vier jaar versleten op de A.U.S.R. Orca, waarvan twee in de boot en twee aan de bar. Tijdens mijn studie ben ik ook twee jaar actief geweest als projectleider voor Enactus UCU. Ik hoop de hier opgedane kennis en ervaring te gebruiken om de fundamenten van VIDIUS het komende jaar te versterken. Voorzitter zijn van VIDIUS is een hele verantwoordelijkheid maar ook een kans om iets moois terug te geven aan het Utrechtse studentenleven. Het is mij dan ook een hele eer om voorgedragen te worden als voorzitter van het 10e bestuur van VIDIUS.

Ik ben Dwight van Schoorl, 23 jaar oud en heb mijn studie geschiedenis internationale betrekkingen aan de UU afgerond. Na 4 jaar studeren vind ik het tijd voor wat anders. Zelf heb ik tot nu toe een fantastische tijd als student in Utrecht beleefd en het lijkt mij leuk mijn energie in te zetten voor de (toekomstige) Utrechtse studenten. Ik heb veel zin in aankomend jaar en hoop dat wij een productief jaar zullen hebben!

Ik ben Linda en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit een klein dorp vlakbij Gorinchem, maar kom al mijn hele leven in Utrecht en woon er sinds kort ook. Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding Built Environment aan de HU. Ik ben er nog lang niet aan toe om te gaan afstuderen en was toe aan wat anders. De afgelopen twee jaar heb ik studenten van mijn opleiding vertegenwoordigd binnen de opleidingscommissie. De kennis die ik daar opgedaan heb wil ik inzetten voor andere Utrechtse Studenten. Ik heb er heel veel zin in om na de zomer bij VIDIUS de rol van penningmeester te vervullen!

Hoi, ik ben Natalie van ’t Hullenaar en komend jaar zal ik de vicevoorzitter van VIDIUS worden! Ik ben 21 jaar oud en studeer momenteel Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht. Bij studievereniging V.U.G.S. ben ik lid (geweest) van verschillende commissies en ik ben momenteel bezig met het opzetten van een intro die anders dan normaal zal zijn bij de introductiecommissie, een hele leuke uitdaging! Verder speel ik ook volleybal bij VanSlag. Ik ben erg enthousiast om volgend jaar een leuk en leerzaam jaar tegemoet te gaan bij VIDIUS met de rest van het KB!

Ik ben Ruben Snijder. Als enthousiaste student, Leidenaar en waterpoloër ben ik nu bezig met de laatste loodjes van mijn bachelor sociale geografie en planologie aan de Universiteit Utrecht. De afgelopen jaren heb ik me breed ingezet voor verschillende activiteiten en projecten rondom de Universiteit. Ook probeer ik af en toe een balletje te trappen bij Footy. Aankomend jaar zal ik de functie van Algemeen Bestuurslid bekleden waarbij ik me volledig in ga zetten voor de studenten van Utrecht vanuit veel verschillende portefeuilles. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het 10e bestuur van VIDIUS student gerelateerde problemen aan te pakken en de belangen van de Utrechtse student te behartigen.

Het 10e kandidaatsbestuur van VIDIUS heeft er zin in om er een succesvol lustrum jaar van te maken. We zijn gemotiveerd om ons juist in deze roerige tijden hard te maken voor de studentenbelangen in onze stad. Afgezonderd van het aankomend lustrum zal het ook voor ons een speciaal jaar worden. De coronacrisis vraagt om duidelijkheid en actie. Wij hopen hierin een rol te kunnen spelen en op verschillende lagen ons in te zetten voor het Utrechts studentenbelang.

Share

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief